promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nyilvánosan üzent Rácz Jenőnek – Mi történt?
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka a saját közösségi oldalán szólította meg Rácz Jenőt és újdonsült feleségét, Gyuricza Dórit, hogy egy fontos dolgot mondjon nekik.

Nemrég volt a Nyerő páros című műsorból ismert Gyuricza Dóri és Rácz Jenő esküvője, amin többek között Dallos Bogi, Schobert Norbi és persze Rubint Réka is ott voltak. Állítólag egy gyönyörű, kellemes hangulatú eseményt sikerült összehoznia a sztárpárnak, és természetesen rengetegen gratuláltak a házasságukhoz – most pedig Rubint Rékán a sor, hogy ő is írjon nekik pár kedves szót.

„Drága Dòri! Drága Jenő! Tiszta szívből gratulálunk Nektek! Az èlet egyik legcsodàlatosabb ajándéka, amikor két ember egymàsra talál … és minden percben és pillanatban, amikor a màsikra gondol, a szíve hevesebben zakatol, a gyomra bizseregni kezd az izgalomtòl. 19év házassággal a hátam mögött kívánunk Nektek hasonlóan boldog, szerelemmel, szeretettel, teli , egy èleten át tartò szövetséget … hasonlót, mint amilyen a miènk Norbival! Csodálatos pár vagytok! Sok-sok boldogságot!!!”

– írta Rubint Réka.

Érthető a megható üzenet, hiszen az utóbbi időszakban úgy tűnt, hogy a két pár nagyon egymásra talált, ugyanis Schobert Norbi segített Rácz Jenőnek lefogyni, hogy bomba formában legyen a jeles napon – és azért volt nagyon fontos, hogy az esküvői fotókon jól nézzen ki a sztárséf, mert azokat a képeket örökké fogják nézegetni a szerelmével.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás