promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Sliders-sorozat gyönyörű színésznője, akiért magyarok tízezrei rajongtak - soha nem ismerted volna fel, ha nem tudod, ki van a képen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jól eltűnt a képernyőről a szexi színésznő.

A Sliders-sorozat a kilencvenes évek egyik ikonikus szériája volt, amelyből a mi napig jön a magyar szlengbe egy kifejezés. A "csúszás" vagy "csúszunk", amely annyit jelent, hogy lelépünk valahonnan, mert dolgunk van.

A sorozatban ez a mondat vagy szó hangzott el a legtöbbször. Valószínűleg mindenki emlékszik még az ikonikus képsorokra:

Az Egyesült Államokban amúgy 1995 és 1999 között futott a sorozat, 5 évadot és 88 epizódot élt meg hőseink története, amelyben párhuzamos világok között utaztak Quinn Malloryék. A céljuk, hogy hazajussanak, de ez egyáltalán nem volt olyan egyszerű. Miközben pedig keresik azt a világot, ahonnan jöttek, elképesztően furcsa világokba csöppennek, többször szembenéznek a világvégével, illetve saját magukkal is, ami fura szituációk egész sorát eredményezi.

És persze küzdenek a krommagokkal.

Kari Wührer, azaz Maggie a 3., a 4. és az 5. évadban szerepelt, a kilencvenes években pedig magyar férfiak tízezrei rajongtak érte. Legutóbb talán a Sharknado második részében láthattátok a tévében, illetve a gamerek korábban a Red Alert második részében, ahol a feladatok előtti és utáni bejátszásokban találkozhattunk vele.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás