promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazából szerelem? Óriási szenzáció lesz, ha ez a két világsztár tényleg összejön
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szívtelen divatguru és a bohém filmszínész megállíthatatlanul közeledik egymás felé.

Úgy tűnik, két korosodó világsztár románca bontakozik ki éppen a szemünk előtt. A főszereplők egyike Anna Wintour, az amerikai Vogue magazin szerkesztője, a divatipar legbefolyásosabb nője, a másik pedig a színész Bill Nighy, akit az Igazából szerelem című mozisiker öregedő rockénekesként ismernek legtöbben.

A két 71 éves hírességet a napokban Rómában látták együtt romantikázni egy étteremben, meglehetősen intim helyzeteket produkálva. Megtehetik, hiszen a hölgy (róla mintázták Az ördög Pradát visel című film elviselhetetlen főszerkesztőjét) két évtizede elvált, a férfi pedig 2008-ban költözött külön élettársától.

 

Fotó: Profimedia

Bill Nighy a szerepei alapján kissé slampos figurának tűnhet, de a magánéletben ennek éppen a fordítottja a helyzet. A Guardian és a GQ lapok is beválasztották már a legjobban öltözött brit férfiak közé, így egy divatgurunak sem ciki megjelenni vele a nyilvánosság előtt.

A napokban például az olasz fővárosban, ahol három napon belül kétszer is közösen vacsoráztak. Mielőtt asztalhoz ültek volna a puccos étteremben, egymást többször is átölelték, vagyis szemmel láthatóan jól érezték magukat kettesben.

Az első randevún a férfi rózsákkal örvendeztette meg a hölgyet, szó sem lehet tehát arról, hogy régi barátok egyszerű találkozásának lennénk tanúi. A pár állítólag tavaly került közelebb egymáshoz, miután Anna Wintour dobta a telekommunikációban érdekelt barátját, Shelby Bryant.

„Anna a világ egyik legnagyobb flörtölője, míg a kétszeresen elvált Shelby hatalmas szoknyapecér. Nem véletlen, hogy egy pillanat alatt egymásba szerettek, de aztán Anna beleunt a kapcsolatba, mint minden másba”

– írta le az előző románcot az egyik közeli ismerős, és ez a jó öreg Bill Nighy számára sem kecsegtet túl fényes jövővel. A divat nagyasszonyával egyébként már 2015-ben hírbe hozták, amikor Londonban és New York-ban is közösen jelentek meg divatbemutatókon, éttermekben és színházi előadásokon.

Aztán tavaly januárban figyelt fel rájuk ismét a sajtó. New York-ban fotózták le a párt, és Anna Wintour akkor állítólag olyan felhőtlenül boldognak tűnt, hogy még a védjegyének számító napszemüveget is levette alkalmanként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás