promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá! Ezért szexizik bugyiban a valóságshow-ban feltűnt sztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Love Island korábbi szereplője okosan használta ki az előtte adódó lehetőségeket.

Az igéző tekintetű Maura Higgins 2019-ben szerepelt a Love Island (vagyis Szerelem Sziget) című valóságshow angol változatában. A pasijával csak a negyedik helyen végeztek, de a lány a fiaskó után az ismertségét azóta már ezerszeresen is pénzre tudta váltani.

Maura most például egy 12 darabból álló fehérnemű-kollekciót mutatott be, mégpedig a közel 150 bolttal rendelkező Ann Summers kiskereskedelmi lánccal együttműködve. A briteknél népszerű üzletekben nemcsak bugyikat, melltartókat, harisnyakötőket és más efféléket lehet kapni, hanem

szexuális segédeszközöket is.

Az árak sincsenek elszállva, már 8 fonttól (körülbelül 3500 forinttól) beszerezhető egy-egy mutatósabb darab. A Love Island sztárja nemcsak a nevét adta a cuccokhoz, de a férfiak legnagyobb örömére a saját testén mutatta be azokat.

A kollekció augusztus 23-tól vált elérhetővé, és online természetesen bárhol a világon megvásárolható. Maura egyébként a műsorban való feltűnése óta, harmadik éve dolgozik együtt a bolthálózattal, és ezek szerint a felek kölcsönösen elégedettek egymással.

A hölgy egyébként egyre felkapottabb odahaza, a napokban például egy komoly tévés felkérésről is hírt lehetett hallani. Úgy tűnik, hogy a Love Island széria producerei jövőre le akarják cserélni az angol házigazda Laura Whitmore-t, hogy helyette Maurát alkalmazzák.

Az ok elsősorban az, hogy a reality rajongói meglehetősen hűvösen viszonyulnak a jelenlegi műsorvezetőhöz, a korábbi játékos Maura viszont továbbra is nagy népszerűségnek örvend a körükben.

„Olyan személyt keresünk, aki életvidám, és könnyen kapcsolatot tud teremteni az emberekkel. Maura nyilvánvalóan ilyen, már csak azért is, mert maga is részt vett a műsorban, vagyis belülről ismeri, így könnyen azonosulni tud a versenyzőkkel”

– dicsérte meg az egyik bennfentes.

Fotó: instagram.com/maurahiggins

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás