promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka-álomesküvő: nem fogod elhinni, mivel barikádozták el azt a helyet, ahol a sztárpár öltözött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg fotó készült a jeles nap alkalmából. Köztük ez is.

Majka és Hajni összeházasodik, a sztárpár esküvője pedig tényleg szinte az összes magyart érdekli. Az újságok pedig gőzerővel készültek a nagy napra, amelyet már a kezdetektől hatalmas médiazaj kísért. Azóta is folyamatosan rengeteg fotó készül, ahogy érkeznek a vendégek, és ahogy bárki egy lépést tesz jobbra vagy éppen balra, akkor kattan is a masina. Valószínűleg nem lehet épp kellemes ilyen körülmények között készülni életünk egyik legfontosabb napjára.

A lakodalmat amúgy egy nagyon neves vidéki borászatban tartják, rengeteg sztár részvételével. A helyszínről többek között már Tilla, Ördög Nóra és Nánási Pál is bejelentkezett a közösségi oldalán.

A Blikk beszámolója szerint még el sem kezdődött az ünnepély, Majka már hangosan szentségelt, később pedig a sajtó munkatársai felé mutatta a középső ujját, majd az ujjmutogatást más is bevetette, a Bors egy képet tett közzé az eseményről.

Majka végül egy szürke szmókingot, míg Hajni egy csodálatos fehér ruhát választott. A sztárpár egy bungalóban öltözött át, amelyet végül két luxuskocsi odaállításával barikádoztak el a kíváncsi lencsék elől. Az esetről képeket is láthattok a Blikk-en IDE kattintva.

Az esküvő amúgy gigahosszúságú lesz, háromnapos örömünnepet rendeznek Szekszárdon. Majka és Hajni tízévi együttélés és két gyönyörű gyermek után mondja ki egymásnak a boldogító igent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás