promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka mindenkinek bemutatott az esküvőjük előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma veszi kezdetét Majka és Hajni háromnapos esküvői rongyrázása, a szervezési nehézségek azonban máris kihozták a sodrából a zenészt. 

Tíz év együttélés és két tündéri gyermek után a hétvégén végre összeházasodik Majoros Péter és Majoros Hajnalka, egykori „nevén” Dundika. A lakodalom a hírek szerint egy neves vidéki borászatban lesz, három napig tart majd, mint a népmesékben, és várhatóan a celebvilág színe-java ott lesz. Mondhatjuk tehát, hogy igazi rongyrázásra lehet számítani – megérte kivárni azt a tíz évet.

„Nagyon csendes a Bodri pincészet környéke Szekszárdon, de már lassan érkeznek a vendégek Majkáék esküvőjére. Egyelőre Majka és Hajnalka még a kis bungallójukban vannak, talán ott kezdik meg a készülődést a ceremóniára. Bár délelőtt még gyönyörűen sütött a nap, most kezd beborulni az ég, lóg az eső lába, de ha szerencséje van a párnak, akkor még az eső előtt egybe kelhetnek” 

– számolt be róla a helyszínről tudósító Blikk.

A lap munkatársai szerint még el sem kezdőddött az ünnepély, Majka máris olyan hangosan szentségelt, hogy 500 méter távolságból is hallani lehetett. A zenész – ahogy arról a képek is tanúskodnak – idegességében bemutatott a sajtó képviselőinek. Nem tudni, hogy a szervezési nehézségek zaklatták így fel, vagy a helyszínen tanyázó lesifotósok.

Mindenesetre az ünnepség hamarosan kezdetét veszi, a menyasszonyi ruha és az öltöny már meg is érkezett a helyszínre, a pár azonban a hagyományok szerint külön-külön készülődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás