promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belehalunk: ennyi pénzt keresett tavaly Majka
Borítókép:  Majka / femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik kedvenc előadója 2019-ben is rengeteg teltházas koncertet adott, aminek úgy néz ki, hogy busásan meglett a haszna.

A „Belehalok”, „Hidegvérrel”, vagy a „Mindenki táncol /90'/” előadója, Majoros Péter, vagyis közismertebb nevén Majka a hazai zenei élet meghatározó alakja, aki folyamatosan járja az országot, és emberek ezreit mozgatja meg a slágereivel. Legalábbis a koronavírus-járvány kitöréséig ez így volt.

Ez a legtöbb zenész számára egy elég megterhelő időszak, hiszen sokan nem tudnak így dolgozni, és megszűntek a bevételi forrásaik a koncertek hiányában. A 24 információi szerint viszont annyira azért nem kell aggódnia a rappernek, hiszen elég szépen zárta a 2019-es évet.

Majka cége, a Dyma MM Kft. tavaly 374 millió forintot ért el, így az eredmény végül 46,8 millió forint lett.

Ez rengeteg pénz, de ha belegondolunk, hogy hány fellépése volt, mennyi helyen láthattuk őt, akkor érthető a siker, hiszen Majka azok közé tartozik, akik nem félnek a munkától, ráadásul folyamatosan több vasat is tart a tűzben. Mindenesetre reméljük, hogy hamar véget ér a járvány, és ismét láthatjuk őt egy ütős koncerten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás