promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva: Majka szinte mindent eláztatott az otthonában – videó
Borítókép:  Majka. Forrás: life.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik kedvenc előadója jelenleg önkéntes karanténban van a családjával, és megmutatta, hogyan tartja formában magát ebben a nehéz időszakban.

Majoros Péter, vagyis Majka már olyan slágereket tett le az asztalra, mint például a „Belehalok”, „Mindenki táncol /90'/”, vagy a „Hidegvérrel”, az évek alatt pedig rengeteg rajongót szerzett magának a zenéjével és a szerepléseivel. Ezért neki is megterhelő lehet, hogy a koronavírus-járvány miatt nem járhatja az országot a bandájával, hogy teltházas koncerteket adjanak.

Az egykori valóságshow-sztár jelenleg is önkéntes karanténban van a családdal, hogy ezzel is hozzájáruljon a betegség terjedésének megfékezéséhez, és mivel mindig bomba formában akarja tartani magát, ezért most otthon kondizik. Fel is pattant a futópadra, viszont az intenzív edzés miatt szinte mindent összeizzadt, amiről videó is készült:

Majka egy órán keresztül kocogott a „szaunaruhában”, szóval nem véletlenül áztatta el szinte az egész otthonát, de ezzel legalább kiderült, hogy még a járvány idején sem engedi el magát, hanem valószínűleg inkább így adja ki a bezártság miatti frusztrációt. Közben pedig reménykedhetünk abban, hogy kreatívan is tölti az idejét, és mikor minden visszaáll a régi kerékvágásba, akkor jobbnál jobb zenékkel ajándékoz meg minket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás