promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi tiltólistájára került Lakatos Márk: „Ő kritizálhat, de őt nem lehet kritizálni?”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi Kajdi Csaba után Lakatos Márkot is letiltotta, csak azt nem érti, miért.

Tóth Gabi nemrég Dr. Erdő Péter bíborostól kapott elismerő oklevelet, amit büszkén ki is rakott az Instagram-oldalára. Kajdi Csaba erre a fotóra reagált egy ártalmatlan kommenttel, ami valamilyen oknál fogva annyira érzékenyen érintette az énekesnőt, hogy azonnal le is tiltotta őt. Cyla ezek után nem kímélte Gabit.

Nem sokkal később újabb híresség került az énekesnő tiltólistájára, méghozzá Lakatos Márk személyében.

„Láttam, hogy Gabi a Mandiner címlapján van a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, a pápa és az augusztus 20-i ünnepségek kapcsán, úgyhogy megírtam neki, hogy olvasom máris az interjút vele. Ennyi. Ezek szerint annyira sokkolva és traumatizálva van most ő attól, hogy Kajdi Csaba az érettségi bizonyítványát kéri rajta számon, meg az egyéb negatív kommentektől, hogy ettől annyira bestresszelt, hogy engem is letörölt az Instáról”

- nyilatkozta a 168.hu-nak a stylist, aki véleményezte a Tóth Gabival készült interjút is.

„Az a címe, hogy „Büszke vagyok a hitemre és a magyarságomra”, és ez engem nagyon mellbe vágott, mert ez szerintem tök jó. Nagyon tiszteletben tartom azt, hogy minden vargabetűjén túl Gabi eljutott arra a pontra, hogy büszke arra, hogy van hite és magyarsága. Én ugyanilyen büszke vagyok arra a magyarságomra, amit én magamban megélek, és büszke vagyok a saját hitemre is. A címlap szintén nagyon vagány: népviselet, tetoválás – nem is értem, hogy 2021-ben hogy merülhet egyáltalán fel, hogy egy tetovált nő felvehet-e egy matyómintás blúzt. Vagy hogy be lehet-e lépni tetováltan egy templomba, vagy hogy összeférhet-e a kereszténység a tetoválással – amikor több száz millió latin él fullra tetoválva, akik minden nap Szűz Máriához imádkoznak. Nem is értem, hogy a tetoválás hogyan lehet probléma. De ne csak Tóth Gabi meg a csodaszarvasos-turulmadaras felvonulás képviselje a hitet és magyarságot, mert mindannyiunknak megvan a magyarságunk és a hitünk, és ezt mindannyiunknak kölcsönösen tiszteletben kéne tartani”

Lakatos Márk szerint az a probléma Tóth Gabival, hogy azt gondolja, ő mondhat kígyót-békát más értékrendszerű emberekre – például Tóth Andira –, de ha őt támadja be valaki, akkor kikéri magának, hogy egy ellentétes értékrendszerű embert miért kell a földbe döngölni.

„Ő kritizálhat, de őt nem lehet kritizálni? Lehet, hogy ez egy olyan dolog, amit az emberek nehezen vesznek be. (...) Kicsit visszás nekem ez is, hogy Tóth Gabi elmesélte, hogy ezt az egész tetoválós karaktert hogyan akarták külső személyek ráerőltetni – ezek szerint valószínűleg én is, hiszen én voltam az első stylistja. Mi a vadóc, punkos karakterét hoztuk elő, ami benne volt tizenéves kora óta: egy hisztis, csapongó, impulzív művészkarakter, amibe simán belefér az, hogy egyik nap ezt mondja, a másik nap meg azt. Én a pálfordulásain sem vagyok meglepődve, nem is ítélem el emiatt. De mielőtt felvette a földig érő, hosszú szoknyát és vállat takaró matyóblúzt, még egy évvel ezelőtt is – Puzsér Róbert szavaival élve – prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett a szülés után. Én itt érzek egy kis csúsztatást: Gabi ezt a vad, démoni, nagyon szexi, kicsit Pinkre hajazó karaktert valószínűleg saját magában is érezte és szerette, különben nem építette volna tovább ilyen sokáig. Nem az a baj, hogy ezt most megváltoztatta, sőt teljesen érthető, hogy nem bugyiban énekel augusztus 20-án a Bazilikában. Nem kéne viszont ebből most egy olyan sztorit kreálni, hogy mindaz, ami addig volt, az csak külső hatásra és manipulációra történt, de most megtalálta az igazi személyiségét, és most végre ő lett a csodaszarvas hátán népdalokat énekelve a magyarok nagyasszonya”

Lakatos Márk azért is tartja csodálatosnak a Tóth Gabival készült interjút, mert az énekesnő megemlíti benne, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus sajtófőnöke azt mondta neki, hogy elfogadják olyannak, amilyen. A stylist szerint innen már csak egy lépés, hogy Gabihoz hasonlóan mindenki felvállalhassa az identitását – legyen az egy vadóc, tetovált testű nő, vagy egy homoszexuális férfi –, és a katolikus egyház is elfogadja őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás