promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak egyszer figyelmeztetünk: maradj távol az erdőkben felbukkanó lépcsőktől!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy lány szerint másik dimenzióba vezetnek, vagy akár egyenesen a pokolba.

Magyarországon talán nem olyan gyakori, mint tőlünk nyugatabbra, hogy az erdőkben sétálva néha – látszólag sehova sem vezető – lépcsőkre bukkannak az emberek. Kidobott építési hulladékról van szó, vagy valami sokkal hátborzongatóbb dologról?

A TikTokon keresztül a kanadai Jessii Vee arra int mindenkit, hogy ne kutassák ezeknek az eredetét, viszont mindenképpen maradjanak távol az elhagyottnak tűnő, többnyire rozoga állapotú lépcsőktől.

Azt nem tudni, hogy a hölgy honnan szerezte biztos értesüléseit, viszont kétségkívül hátborzongató, ahogyan ezt a témát tálalta. A figyelmeztetése szerint tilos felmászni ezekre az építményekre, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy

szinte vonzanak magukhoz.

Jessii egyébként többmilliós követőtábort épített a YouTube-on és a TikTokon is, így mindig jócskán akadnak olyanok, akik komolyan veszik meghökkentő gondolatait.

„Jó néhány éve keringenek történetek arról, hogy a világ minden táján felbukkannak elhagyatott lépcsők a különböző erdőkben, mindentől távol. Kizárólag lépcsőkről van szó, semmi más nem kapcsolódik hozzájuk. A legtöbbjük romos, pár viszont szinte tökéletes állapotban van, de egyikük sem vezet sehova”

– osztotta meg a nő a rémisztő felfedezést. Rengeteg teóriát is felvázolt azzal kapcsolatban, hogy mi lehetnek ezek, és mi történik, ha valaki felmászik rájuk. Nem túl szívderítőek a lehetőségek.

„Csak kevesen mertek felmászni ezekre. De mindannyian nyugtalanságot éreztek odafent, sőt akár hányingert is”

– folytatta Jessii, aki szerint az objektumok egy másik dimenzióba vezetnek, esetleg egyenesen a pokolba. Szerinte az erdőkben eltűnt emberek egy részének végzetét is ezek a különleges alkotmányok okozhatták.

A lány erről szóló videóját több millióan tekintették meg, és sok százezer lájkot kapott. Természetesen olyanok is akadtak, akik saját történettel tudták alátámasztani az elmondottakat, ám a sztori ennek ellenére nem tűnik többnek egy jó kis hétköznapi horrornál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás