promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka megható képet töltött fel a közösségi oldalára - Húsz éve nem történt vele ilyen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar fitnessedző egy rendkívül érzelmes képpel tudatta a követőivel, hogy hazaérkezett a görögországi Alakreform táborból. Több kommentelő viszont ismét beleállt Rékában. 

Rubint Réka számára igen mozgalmas a nyár. A fitness lady szinte minden héten másik országban tart Alakreform tábort, ahol a gyönyörű szállodák és a színes programok mellett, természetesen az edzésre is nagy hangsúlyt fektet a kis csapatával. A táborokban legtöbbször szerelme, Schobert Norbi is jelen van, ám a legutóbbi, Rodoszon rendezett egyhetes edzős nyaraláson férje nélkül utazott, amire korábban még nem volt példa. 

Réka tegnap érkezett haza a görög szigetről, és az első dolga természetesen az volt, hogy kedvesét megölelje. Még szerencse, hogy egy szemfüles családtag megörökítette a pillanatot.

 [[kod1]]

"Újra itthon. 20év alatt, soha nem voltunk még ennyi időt /7napot/ egymás nèlkül … de most az élet ès a munka így hozta … Annyira, annyira. A távolság a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobantja. Ez az ölelès , mindennél jobban HIÀNYZOTT!!!

- írta Réka a poszt alá. A követők közül azonban voltak olyanok, akik szerint ez egy megjátszott kép, ám a fittness edző kommentben ezúttal is megvédte magát. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás