promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi hatalmas lehetőséget kapott az RTL Klubtól, de végül nemet mondott – Ez áll a döntés hátterében!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub felkérte Tóth Andit, hogy legyen az X-Faktor egyik új mentora, de az énekesnő nem vállalta – a TV2-nél viszont több műsorra is igent mondott.

Tóth Andi mostanában sikert sikerre halmoz, hiszen például a „Néztek” című slágere lassan átlépi a 7 milliós megtekintést YouTube-on, szerepet kapott a TV2 Mintaapák című sorozatában, ráadásul a Dancing with the Stars új évadában is feltűnik majd Andrei Mangra táncpartnereként – akivel sokáig úgy tűnt, hogy titokban összejöttek.

Tóth Andi azzal robbant be a köztudatba annak idején, hogy megnyerte az RTL Klubon futó X-Faktor 5. szériáját, ezért nem meglepő, hogy a csatorna nemrég felkereste őt, hátha lenne kedve mentorként szerepelni a nagysikerű műsor következő évadában – de az énekesnő nemet mondott, és azt is elmesélte, hogy miért.

„Valóban megkerestek, de én hűséges típus vagyok, és összességében a TV2-től az elmúlt években többet kaptam. Kialakult itt egy »családi kör«, ismernek, elfogadnak, hívnak, és ezért nagyon hálás vagyok. Ráadásul a táncos műsor valóban óriási lehetőség. Szeretnék már csak olyan dolgokat elvállalni, amelyek építik a karrieremet, amelyeknek közük van a művészethez. Nem fogok főzni vagy bogarat enni, nem akarok celebeskedni. De ha már zsűri, a Sztárban sztárba szívesen megyek”

– árulta el Tóth Andi a Blikknek.

A híresség rajongói persze arra is kíváncsiak, hogyan alakul mostanában a szerelmi élete, és Tóth Andi szerencsére ebbe is engedett egy kis betekintést, ugyanis elmondta, hogy jelenleg egyáltalán nem ismerkedik, hiszen a zene mellett most nem igazán fér bele neki egy újabb párkapcsolat – meg amúgy is jobban működik ő egyedül:

„Ki akar egyáltalán ismerkedni? Mert én nem. Sosem kerestem párkapcsolatot, mindig nagyon jól elvoltam egyedül, a szerelembe – mind a kettőbe – valahogy belecsöppentem. Aztán kicsöppentem belőlük. A legjobb formámat mindig egyedül hoztam, és nagyon szeretném megtartani ezt a jó szokásomat, főleg most, hogy ennyire beindult a zenei életem”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás