Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarok tízezrei éreznek majd gigászi boldogságot a PEPCO legújabb akciója láttán

Magyarok tízezrei éreznek majd gigászi boldogságot a PEPCO legújabb akciója láttán

Színes

Magyarok tízezrei éreznek majd gigászi boldogságot a PEPCO legújabb akciója láttán

Színes

Promotions 07:07

A PEPCO új akciós újsága elképesztően csúcs termékeket hozott el azoknak, akik imádják J. K. Rowling fantasztikus világát. Ajándékot szeretnénk vásárolni a gyerkőcöknek? Érdemes fellapozni az újságot!

Lassan újra elkezdődik a nagy hétvégi bevásárlásra való ksézülés, kedvenc üzleteink pedig már most felteszik az internetre a friss és ropogós akciós katalógusokat, amelyek segítenek nekünk célba érni a temérdek akció közepette. 

Az ALDI, a Lidl, a Tesco vagy éppen a Spar akcióis gyűjteményeit érdemes végignézni, hiszen legtöbbször egy okos lapozással azonnal megpillanthatjuk, hogy ezen a héten melyik áruház vagy diszkontlánc kínálata, termékpalettája illink hozzánk a leginkább. Vannak azonban mindig különleges ajánlatok és kollekciók is, mint például a Lidl sajátmárkás ruhái, amelyek korábban zajos sikert arattak világszerte.

Ezek mindig unikális akciók, amelyek sokszor csak nagyon hosszú idő után térnek vissza újra.

A PEPCO ezen a héten úgy döntött, hogy Harry Potter tematikus napokat tart, így az akciós újságokba több lapon keresztül szerepelnek a kollekció darabjai. Az ajánlat augusztus 19. és augusztus 25. között lesz érvényes, de már most is megnézhetjük, hogy milyen ruhadarabok közül válogathatunk kedvünkre.

Kapucnis pulóverek, cipők, pólók, topok, boxeralsók, sulis szettek, uzsonnástáskák és ágyneműhuzatok is várnak. IDE kattintva elérhető az ajánlat.

Borítókép: Profimedia