promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorisztikus fordulatot vett egy plüssmackó utazása a dublini állatkertben – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A váratlan fordulatokban, felemelő pillanatokban és mélypontokban bővelkedő TikTok videó egy szeretett mackó drámai utazását rögzíti az állatkert majomházában.

Miután észrevette a vízbe eső plüssmackót, a dublini állatkert egyik orangután lakója a vízbe ugrott, és a nap hőseként kimentette a síró gyermek játékát, amely a kerítésen kerestül csúszott be a majomketrecbe. Az elképesztő mentőakció azonban váratlanul horrorisztikus fordulatot vett: 

az állat az egyik kilátópontra felkapaszkodva úgy döntött, közelebbről is megvizsgálja a furcsa tárgyat – így hát letépte a mackó végtagjait.

Az esetről felvétel is készült:

Az orangutánok egyébként köztudottan rendkívül vonzódnak a tárgyakhoz, eszközökhöz; a vadon élő példányok is rendszeresen használnak eszközöket. Állatkertekben jó megfigyelőképességük, intelligenciájuk, erejük és eszközhasználó képességük révén ők a legsikeresebb szökőművészek.

A videón is jól látható, hogy az állat először egy hosszú nádszállal próbálja kihalászni a játékot. Miután kimentette a vízből a macit, az orangután megcsókolja a játékot, mire a látogatók harsány nevetésbe törnek ki. Ekkor még nem tudják, mi lesz a történet végkifejlete.

Bár a gyereket természetesen nem lehet hibáztatni a játék elvesztéséért, az állatok ketrecébe kockázatos tárgyakat bedobni. 

Nemrégiben egy másik orangután például egy napszemüveget talált a fűben. Az állat először játszadozik a tárggyal, majd teljes erővel a bámészkodók felé hajítja.  

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story ##monke

original sound - Lola Testu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás