promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkapta az állatkertben az etetőnő kezét a vérszomjas aligátor, egy látogató próbált segíteni, ami utána következik, az döbbenetes!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gondozónő kezét váratlanul elkapta egy aligátor, egy látogató sietett a segítségére. Igazi Crocodile Dundee - csak élőben!

Nehéz eldönteni, mekkora tragédia kerekedhetett volna az esetből, mindenesetre Donnie Wiseman nevű látogató a nap hősévé vált az utahi állatkertben - a személyzet és látogatók szemszögéből egyaránt. 

A Ladbible cikkébel olvashatjuk, hogy a férfi másokhoz hasonlóan szintén látogatóként volt jelen az állatkertben, mégis igazi "akcióhőssé" lépett elő, amikor azt látta, hogy a fiatal gondozónő kezét elkapta az egyik aligátor. A lány feladata az volt, hogy a hüllőket etesse, valamint ő működött közre a különböző mutatványok prezentálásánál, amivel a látogatókat szórakoztatják, most viszont majdnem tragédia történt.

Az esetről készült videón láthatjuk, hogy a gondozó az állat szája körül matatott, amikor viszont a gyilkos hüllőinek a fogai hirtelen a karjára csapódtak, az aligátor pedig agresszívan rángatni kezdi a nőt, mindezt ráadásul az ott lévő kisgyermekek szeme láttára. Wisemann gyorsan kapcsolt, nem tétovázott, hanem a nő segítségére sietett, méghozzá úgy, hogy beugrott mellé a vízbe és a saját épségét, vagy akár életét is kockáztatva addig küzdött a krokodillal, míg az el nem engedte a gondozót. Utána aztán őt is sikeresen kimentették. (Bár ezt már nem lehet látni a videón.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás