Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb legenda szólt be keményen a Kasza Tibis Szerencsekeréknek

Újabb legenda szólt be keményen a Kasza Tibis Szerencsekeréknek

Színes

Újabb legenda szólt be keményen a Kasza Tibis Szerencsekeréknek

Színes

Toronicza Péter 12:52

Klausmann Viktor után Gajdos Tamás is elmondta a véleményét a TV2 műsoráról, amiben szerinte a játékosok színvonala kritikán aluli.

Amikor a Szerencsekerék még valóban a fénykorát élte, akkor Klausmann Viktor és Gajdos Tamás vezették a műsort. Igazából tényleg ez hasonlított a legjobban az amerikai verzióra, amit jelentősen átalakított a TV2, hogy eladhatóbb legyen.

Az eredeti műsor hiába lett úgymond lebutítva, hozta a nézettségi adatokat, és a TV2-nek ez volt a lényeg. Igazából az új Szerencsekerék tényleg nem akar több lenni egy Zs-kategóriás szórakoztató műsornál, amivel agyat lehet zsibbasztani.

A legnagyobb húzás persze az volt a csatornától, hogy a harmadik játékos mindig egy ismert celeb, aki igyekszik felbolygatni az állóvizet.

Klausmann Viktor már beszólt az új műsornak, de utána törölte is a posztját, pedig igazából semmi tolakodó nem volt benne.

  

A másik Szerencsekerék legenda, Gajdos Tamás már a naphire.hu-nak hosszabban fejtette ki, hogy mi a problémája a műsorral.

„A műsort vezető Kasza Tibor személyisége, stílusa olyan, amilyen – ezt a producer felelőssége eldönteni, hogy mennyire passzol az ő elképzeléseihez, de az az alpári, sokszor a játékosokat, vagy a táblánál álló hostesst megalázó és sértő hangnem, és a játékosok színvonala kritikán aluli.  A játékosok korábban egy rendkívül körültekintő, korrekt, hosszadalmas válogatási folyamat által voltak biztosítva – mármint hogy nem csak tudásukban, de stílusukban, viselkedésükben is megfelelő színvonalú emberek kerüljenek a képernyőre”

– nyilatkozta a lapnak Gajdos, aki szerint a TV2 frissítése csak az olcsó szórakoztatásra akar rámenni.

Borítókép: TV2 official