Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztián meglepő döntést hozott – Eljött a változás ideje?

Berki Krisztián meglepő döntést hozott – Eljött a változás ideje?

Színes

Berki Krisztián meglepő döntést hozott – Eljött a változás ideje?

Színes

Promotions 20:20

Berki Krisztián döntött, és olyasmit csinált, amit idáig még csak elképzelni sem tudott.

Nemrég elég nagy port kavart Berki Krisztián büntetőfékezős ügye, hiszen azon izgultak a híresség rajongói, nehogy börtönbe kerüljön kedvencük a több évvel ezelőtti eset miatt, ami két összetört járművet eredményezett – ráadásul az egyik egy méregdrága Bentley volt.

Berki Krisztián vegyes érzelmekkel fogadta az ítéletet, mely szerint két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve, de úgy tűnik, hogy ez nem nyomta rá a bélyegét a hétköznapjaira, mivel azóta is folyamatosan aktív Instagramon, és minden érdekes apróságot megoszt a követőivel – most például arról mesélt, hogy magához képest meglepő döntést kellett hoznia.

„Gyerekek ma biztos, hogy elégedett lesz velem a feleségem…. Korábban még csak elképzelni sem tudtam, hogy én valaha is bármiből az olcsóbbat válasszam de ma mégis megtörtént….. 32 fokban megtört a jég, a 4599-Ft os hosszúkás kicsi paradicsomot választottam a 12999-Ft mézparadicsom helyett. Én meg még azt hittem, hogy az emberek nem változnak”

– írta Berki Krisztián.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián életében eljött a változás ideje, ennek pedig nem is lehetne szebb szimbóluma, mint egy paradicsom.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián posztját:

Borítókép: Berki Krisztián / Profimedia