Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

27 év után végre a való életben is összejött a Jóbarátok szerelmespárja?

27 év után végre a való életben is összejött a Jóbarátok szerelmespárja?

Színes

27 év után végre a való életben is összejött a Jóbarátok szerelmespárja?

Színes

Baranyecz János 10:10

Úgy néz ki, hogy 27 évnyi plátói szerelem után egymásra talált Jennifer Aniston és David Schwimmer, akik Rachelt és Rosst alakították a Jóbarátokban.

1994-től egészen 2004-ig futott a Jóbarátok című nagysikerű sorozat, aminek az egyik legfontosabb történetszála Rachel (Jennifer Aniston) és Ross (David Schwimmer) kapcsolata volt. Nemrég mutatták be a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadást, amiben kiderült, hogy a két színész mindig is nagyon vonzódott egymáshoz, de sosem jöttek össze, és egészen szomorúak voltak, mikor az első csókjuk nem a való életben, hanem a kamerák előtt zajlott.

Egy névtelen forrás információi alapján úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston és David Schwimmer nagy egymásra találása a különkiadásban nem csupán a közönség kedvéért történt, hanem tényleg igazi volt, és újra előtörtek belőlük a régi érzelmek: a pár hónappal ezelőtti forgatás óta rengeteg időt töltenek együtt, főzőcskéznek, iszogatnak, nagyokat sétálnak, beszélgetnek – és minden jel arra utal, hogy egy párt alkotnak, így 27 év után végre beteljesedett szerelmük.

Hivatalosan persze még egyikük sem erősítette meg a pletykát, de az biztos, hogy már ennyi is elég volt ahhoz, hogy a Jóbarátok-rajongók szinte sokkot kapjanak, hiszen rendkívül izgalmas számukra, hogy kedvenceik ilyen sok idő után egymás mellett találták meg a boldogságot – legalábbis, ha lehet hinni a híreszteléseknek, és nem csak közeli barátságról van szó a két világsztár között.

Borítókép: Jennifer Aniston és David Schwimmer a Jóbarátokban / Profimedia