promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatértek a Jóbarátok, hogy életre szóló élményt adjanak a rajongóknak – kritika
Borítókép:  Jóbarátok: Újra együtt / HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megérkezett a Jóbarátok: Újra együtt című speciális különkiadás, ami rengeteg meglepetést és megható pillanatot tartogat a legendás sorozat rajongóinak.

1994-től egészen 2004-ig futott a Jóbarátok című szituációs komédia sorozat Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és David Schwimmer főszereplésével. A széria 236 epizódot élt meg és hatalmas siker volt, nagyjából 220 országban vetítették, a közönség pedig imádta Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe és Ross mókás kalandjait.

A Jóbarátok pár éve újra meghódította az embereket, mikor felkerült a különböző streaming platformokra (jelenleg például az HBO Go-n elérhető), most pedig igazán örülhetnek a rajongók, ugyanis sok-sok év után ismét összejöttek a főszereplők egy különkiadás erejéig, ami ugyan nem a sorozat folytatása, de így is kifejezetten szívmelengető.

A Jóbarátok: Újra együtt című alkotásban a színészek is velünk együtt tekintenek vissza a széria meghatározó pillanataira, miközben körbejárják a régi helyszíneket, felolvasnak pár közönségkedvenc jelenetet, tesztelik a tudásukat, válaszolnak égető kérdésekre, elárulnak színfalak mögötti titkokat, ráadásul arra is kitérnek, hogy volt-e esetleg románc a stábtagok között a való életben.


Kép: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer és Matthew Perry a Jóbarátok: Újra együtt című alkotásban / Profimedia

Mondani sem kell, hogy a világsztárok szinte végig könnyes szemmel beszélnek és nevetgélnek, hiszen számukra is hihetetlen újra ott lenni, ahol 10 éven keresztül valódi családot alkottak a társaikkal. Együtt lettek ismertek, közösen járták végig a siker rögös útját, most pedig nyíltan, őszintén beszélnek a jó, illetve rossz pillanatokról is – és igazából ez adja meg ennek az alkotásnak a varázsát, és nem a rengeteg vendég, akik között amúgy ott van például Lady Gaga, Justin Bieber, Tom Selleck illetve a BTS is.

A Jóbarátok: Újra együtt egy nosztalgikus, megható, vicces, maradandó élmény a sorozat kedvelőinek, de még így sem elég ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen vele – ami azért van, mert annyira kultikus ez az alkotás, hogy egyszerűen kielégíthetetlenek a rajongók igényei, hiszen most is sokaknak hiányoznak ezek a családtagként szeretett karakterek, és a komfortérzet, amit ez a széria képes adni a nézőknek.

Mindenképp érdemes megtekinteni ezt a különkiadást még akkor is, ha valakinek csalódást okozott, hogy nem egy rendes epizódról van szó, hanem egy kellemes visszatekintésről. Tele van lélekkel, és érezni, hogy mindenkinek közel áll a szívéhez a Jóbarátok, ráadásul olyan információk is elhangzanak, amiket eddig csak a készítők tudtak – és még az is kiderül, hogy a színészek szerint hol vannak most a figuráik, illetve hogy lesz-e valaha rendes folytatása a sorozatnak, akár film formájában.

A Jóbarátok: Újra együtt már elérhető az HBO Go-n, itt lehet megnézni a magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás