promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félrecsúszott tanga, ledobott bikinifelső – így pózoltak a szexi szupermodellek és hírességek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kylie Jenner, Opitz Barbi, Demi Rose, de még Lil G is főszereplő volt ezen a héten a válogatásban.

Opitz Barbi igyekezett megmutatni a dögös énjét a balatonfüredi nyaralása során, ami sikerült is. Közben kiderült, hogy dr. Zimány Linda a világ az összes bikinijét bemutatná, ha lehetne. Az új kedvencünk a türkizkék fürdőruha, amit Míkonosz szigetén vetett be.

Az olimpia véget ért, és Kylie Jenner biztosan nehezményezte, hogy neki nem járt semmiért aranyérem, így arany festékkel kente be a felsőtestét, köztük természetesen a melleit is. Utána találkozhattatok Rebeca Andrade tornásszal, aki valóban nyert Tokióban aranyat, és még bikiniben is őrülten jól néz ki.

Lil G először szerepelt a válogatásunkban, de hátha nem utoljára. Az a szóbeszéd járta, hogy Laskai Lili és a párja szakítottak, de mint kiderült, ez csak egy rosszindulatú pletyka volt. A cikkben feltűnik a Playboy-modell Riley Ticotin, aki imádta anno a világ elé tárni a kebleit. Nem csak nosztalgiáztunk vele, hanem megmutattuk az új fotóit is.

Demi Rose legtűzesebb képe most egyértelműen az, amikor egy tanga készül lekerülni róla, ami semmi perc alatt főszereplővé tette. Tolvai Reni mellett előkerültek Brianna Marie Dale szuperszexi fotói is. Utóbbi közel van ahhoz, hogy meglegyen az 1 milliós követőtábor. Szurkolunk, hogy összejöjjön neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás