promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose leveszi neked a tangáját, míg Tolvai Reninek valami hűsítő van a lábai között – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rihanna közben a saját fehérneműcégét reklámozza, természetesen elég hatásosan.

Demi Rose már a világ egyik legfelkapottabb modellje, pedig amatőrként kezdte a pályafutását a közösségi médiában. Azóta kötöttségek nélkül járja a világot, és hozza el a legszexibb fotókat a követőinek, akiknek a száma napról napra emelkedik. Demi legtűzesebb képe most egyértelműen az, amikor egy tanga készül lekerülni róla. Ha lapoztok, akkor láthatjátok, hogy mennyire különleges ez az egyrészes fürdőruha.

Tolvai Reni sokszor volt főszereplő a rovatunkban, de főleg szexi ruhákban láthattuk az elegáns erotikát képviselve. A fogyása után egyre többször tűnik fel fürdőruhában, amitől a rajongói is el szoktak ájulni. Most a nyaralása alatt egy jéghideg lime juiceos üveget szorított a lábai közé, de az előtérben persze a csodás dekoltázsa van az énekesnőnek.

A Forbes listája alapján 1,7 milliárd dollárnyi vagyonával a 33 éves Rihanna a leggazdagabb énekesnő a világon. Nagyon régóta nem adott ki új albumot, a pénzt olyan dolgok hozzák neki, mint mondjuk a Fenty Beauty, vagy a fehérnemű cége, a a Savage x Fenty. Lássuk, hogy énekesnő miképp szexizik az új reklámban.

A mostani válogatást Brianna Marie Dale szuperszexi fotóival zárjuk. Az influenszer közel van ahhoz, hogy meglegyen az 1 milliós követőtábor. Szurkolunk, hogy összejöjjön neki.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás