promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taroltak a magyar mellek: Palvin Barbi, Opitz Barbi és Gáspár Evelin is villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze külföldi modellekből sem volt hiány a válogatásban. Tudtátok például, hogy Jean-Claude Van Damme lánya modellkedik?

A rajongók szerint Opitz Barbinak a hangja mellett az alakja is csodálatos, amit nem fél megmutatni. Az énekesnő Balatonfüreden nyaralt, és ott az elegáns erotikát képviselte. Találkozhattok Jessica Nazarenus Playboy-modellel is, aki nem bírta ki, és ledobta a bikinifelsőjét a medencében.

Emily Ratajkowski a szülése után elég gyorsan csúcsformába került, és továbbra sem szégyellős. Nádai Anikó is bikinire vetkőzött – a műsorvezető Görögországban nyaralt a kedvesével. A hab a tortán a világ egyik legnagyobb mellű modellje, Anastasiya Berthier volt.

Gáspár Evelin egyre többször pózol fürdőruhában, amiért kapja is olykor a kritikákat, de nálunk bizony helye van a válogatásban. Carmen Electra közben meztelenül nosztalgiázott, míg Sophie Dee walesi származású felnőtt filmes igyekezett mindent megmutatni magából.

A zárás bizony erős volt, mert ismét találkozhattatok Palvin Barbival bikiniben, és Jean-Claude Van Damme lányát, Bianca Van Damme-ot, aki bevállalós modellként mellbimbót is villantott. Feltűnt a vörös démon, vagyis Amanda Nicole is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás