promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jean-Claude Van Damme lánya mellbimbót és csinos popsit villantott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara is friss bikinis képeket osztott meg, de Amanda Nicole extravagáns képeitől fog leesni az állatok igazán.

Kevesen tudják, hogy Jean-Claude Van Damme-nak bizony van egy gyönyörű lánya. Bianca Van Damme Anno a gyorskorcsolyázás volt a szenvedélye, de sérülés miatt ezt abba kellett hagynia. Később megkedvelte a harcművészeteket, szóval az édesapja időtöltéséből is ragadt rá valami. Bianca a színészet mellett modellkedik is, és ahogy a fotóin is láthatjátok, nem szereti magát visszafogni. Mindegyik posztnál több fotó van, szóval ne felejtsetek el lapozni. 

Palvin Barbi ismét aktív az Instagramon, aminek mi csak örülni tudunk. A világsztár modell Görögországban nyaral éppen, és Míkonosz szigetéről szokott bejelentkezni. Ritka, amikor valaki egy héten kétszer is bekerül a válogatásba, de hát ismét villant a bikini a nagy hőségben, szóval Barbinak itt a helye.

Zárásként érkezik a vörös démon, vagyis Amanda Nicole. A rajongók olykor meg szokták jegyezni, hogy a modell egy kicsit sok filtert használ, de ez még talán belefér. Maradjunk annyiba, hogy úgy sem erre fogtok figyelni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás