promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem hallott titok derült ki Fülöp hercegről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az edinburgh-i herceg keményen odacsapott, amikor kellett. Vilmos hercegnek pedig éppen erre volt szüksége egy kritikus helyzetben.

Az Express a beszámolójában most egy olyan történetet hozott le, amelyről eddig nem volt túl sok szó a médiában. Fülöp ugyanis komolyan rápörkölt Vilmos hercegre, amikor bizonytalankodott Kate Middletonnal. Az edinburgh-i herceg figyelmeztette unokáját, hogy ne játsszon a tűzzel.

Vilmos és a későbbi Katalin hercegnő kapcsolata közel húsz éve kezdődött már, de a pár az első években többször is szakított. Vilmos herceg pedig saját bevallása szerint

egyáltalán nem volt benne biztos, hogy Kate-et szeretné majd feleségül venni.

A tavaly elhunyt Fülöp herceg pedig ekkor közbelépett. Keveset lehet tudni a család belső dolgairól (bár napról napra egyre többet), de Fülöpről azt mondják, hogy nemcsak szellemes mondásairól és különc viselkedéséről volt híres, hanem arról is, hogy szívesen beleavatkozott a családtagok viszonyaiba.

Hogy ez mit jelent pontosan?

Egyes visszaemlékezések szerint Fülöp Diana és Károly herceg házasságának szétesése közepette Diana mellé állt. Egy 1992-ben keltezett levél szerint pedig azt írta Dianának, hogy rossz szemmel nézik Károly és Camilla kapcsolatát. Andrew Morton pedig, aki könyvet írt Dianáról, azt állítja művében, hogy Fülöp titokban találkozókat szervezett Károly és Diana számára, hogy kibékítse őket.

A most felszínre került források szerint Fülöp Vilmos esetében is próbált hatni a hercegre, amikor elbizonytalanodott a kapcsolatában, hiszen nem szerette volna, hogy újra elválások és botrányok árnyékolják be a család hírnevét.

Egyre több új információ és történet kerül elő a család életéről, és talán jövőre jön a nagy robbanás is.

Ugyanis a brit királyi család 2022-ben nagy ünnepre készül, II. Erzsébet már a 70. évét tölti el a trónon. Az alkalmat azonban beárnyékolja Meghan Markle és Harry herceg hadakozása a családdal, sőt, Harry azt is bejelentette, hogy könyvet fog megjelentetni ekkor, amelyben még több családi titokról rántja majd le a leplet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás