Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Opitz Barbi a csodás melleit, és a combját is megvillantotta – válogatás

Opitz Barbi a csodás melleit, és a combját is megvillantotta – válogatás

Színes

Opitz Barbi a csodás melleit, és a combját is megvillantotta – válogatás

Színes

BTP 06:06

Palvin Barbi se bírta a hőséget, szóval fürdőruhára vetkőzött, a hab a tortán pedig a Playboy modellje, Jessica Nazarenus lesz.

Opitz Barbit rengetegen imádják a hangja miatt, de itt a válogatásban a dögös énje fog előtérbe kerülni. Az énekesnő egy visszafogottabb almazöld szettben mutatta meg magát Balatonfüreden, de azért villant a dekoltázs, na meg a gyönyörű combok is. A ruha tökéletes választás egy nyári estéhez, ami tényleg az igényes erotikát képviseli.

Palvin Barbi nagyon régóta nem töltött fel fotót az Instagram oldalára, de a követők nagy szerencséjére rögtön egy ultraszexi fürdőruhás képpel indított. A világsztár modell Görögországban nyaral éppen, és Míkonosz szigetéről jelentkezett be. Ott is pokoli a hőség, szóval kötelező a lenge öltözet.

Jessica Nazarenus a Playboynak is pózolt már, és minden adottsága megvan ahhoz, hogy szexibbnél szexibb fotókkal kápráztassa el a követőit Instagramon. Ő is az a típusú lány, aki nem fél ledobni a melltartóját. Most az amerikai modell dögös képeivel zárunk. 

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép: Opitz Barbi offical - my77fashion