promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria cicijei nagyon elő akarnak bújni, de a felnőtt filmes Jezabel Vessir is villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic és Becky Hudson hatalmas mellei is főszereplők voltak a héten.

Kim Kardashiant nem nagyon hatja meg, hogy az exe, Kanye West már Irina Shayk szupermodellel randizgat. Kim szokás szerint megmutatja, amilyen van a rajongói nagy örömére. Ebben a cikkben találkozhattok a Született feleségek sztárjának, Eva Longoriának is a friss dögös képeivel.

Tolvai Reni nagyon magabiztos, amióta megszabadult a plusz kilóitól, és úgy pózolgat néha, mint valami világhírű modell. Az énekesnő Mallorcán nyaralt, és mutatta meg magát mindenkinek bikiniben. Alexis Ren miatt is megéri kattintani, aki bizony ledobta a melltartóját.

Becky Hudson már rég szerepelt a válogatásban, így éppen itt volt az ideje, hogy elővegyük a képeit. Aki akarja, annak az Only fans oldalon küld ennél bevállalós fotókat is. A modell továbbra is szeret több számmal kisebb bikinikben pózolni, amikben éppen hogy nem lóg ki a melle. Közben lehet tippelni, hogy a cikkben Metzker Viktória, vagy Kocsis Alexandra vetkőzött-e meztelenre.

Újabb merész fotót töltött fel magáról Gabriela Spanic. A venezuelai színésznő közeledik az ötvenhez, de továbbra is bombaformában van. Két újonc is szerepelt ebben a cikkben: az egyik a felnőtt filmes Jezabel Vessi, míg a másik modell Viking Barbie. Előbbiről igazán elszánt videókat találhattok neten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás