promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó után Palik Lászlónak is sikerült továbblépnie?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pletykák szerint az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László sem siratta sokáig a házasságát és Marsi Anikó után, ő is megtalálta a szerelmet. 

Hatalmas bombaként robbant a hír, hogy Marsi Anikó és Palik László 16 évnyi házasság és két közös gyerek után úgy döntöttek, külön útakon folytatják. A szétválás okát nem hozták nyilvánosságra, de a szemfüles szomszédok kiszúrták, hogy a gyerekek Palik Lászlónál maradtak. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

A napokban az is kiderült, hogy Marsi Anikó nem sokáig itatta az egereket, és már rá is talált a szerelem. A Tények műsorvezetője Szulák Andrea exével, Gyarmati Gáborral alkot egy párt. 

A pletykák szerint azonban nem csak Marsi Anikó, de Palik László is megtalálta a boldogságot más oldalán. A HOT Magazin egyik informátora szerint az Exatlon Hungary műsorvezetője egyelőre "csak" az ismerkedési fázisnál tart új kedvesével. 

"Laci körül az utóbbi években szebbnél szebb nők voltak. Úgy tudom, neki is van már valakije, aki megdobogtatta a szívét, ám egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vannak" 

- írja a magazin.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás