promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lángra lobbant az Instagram Cristiano Ronaldo gyönyűrű barátnőjének anyaszült meztelen képétől!
Borítókép:  Georgina Rodriguez/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo lélegzetelállítóan szépeséges barátnője: Georgina Rodríguez egy olyan erotikus fotóval dobta fel a követőit, amely még eddig rá sem volt igazán jellemző.

Georgina Rodríguez már régóta dolgozik az Uno Models ügynökségnek, így tehát nem meglepő, hogy ügyesen fel tudja nyomni a férfirajongói pulzusát, amikor fotózzák - nem okoz neki problémát a kamerák előtt akár ruhában, akár anyaszült meztelenül sem pózolni. Ezúttal azonban teljesen meztelenül feküdt egy luxusjachton, hagyva, hogy a nap aranybarnára süsse gyönyörű testét.

Rodriguez eredetileg az északkelet-spanyolországi Jaca városából származik. A valamivel több mint 13 000 lakosú város a francia határ közelében, Madridtól mintegy 450 km-re fekszik.

Állítólag pincérnőként dolgozott szülővárosában, mielőtt au pairként beköltözött egy családhoz az angliai Bristolba.

Az AS szerint Rodriguez egy madridi Gucci üzletben találkozott a portugál sztárral, ahol eladóként dolgozott.

"A magassága, a teste, a szépsége felkeltette a figyelmemet. Remegtem előtte, de a szikra lángra lobbant."

- mondta Georgina, majd folytatta:

"Nagyon félénk vagyok, és talán ez még jobban felkavart egy olyan ember előtt, aki egyetlen pillantásával mélyen megérintett. Aztán utána annak hatásaként, ahogyan Cristiano bánik velem, törődik velem és szeret, végkép beleszerettem."

A kapcsolatuk innentől kezdve folyamatosan fejlődött, és 2016 végén már nyilvánosan is együtt kapták le őket a lesifotósok. A legemlékezetesebb, hogy Ronaldót egy parókában és napszemüvegben kapták lencsevégre, amikor megpróbálta álcázni magát egy párizsi Disneylandbe tett kirándulás során még abban az évben.

Rodriguez azóta is részt vesz a Real Madrid mérkőzésein, és természetesen a FIFA-díjátadón is a család tagja volt: Ronaldo édesanyjával, testvéreivel és fiával együtt vett részt a ceremóniákon.

Ronaldo és Rodriguez Instagram-fiókján közzétett fotókon nem igazán jelentették be a kapcsolatot, de egyértelműen kiderült, hogy egy párt alkotnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás