promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek -  ez az orosz modell kiköpött Angelina Jolie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan lennénk Regina Kova helyébe, nem csak azért mert elképesztően gyönyörű, de Angelina Jolie kiköpött mása fiatalabb kiadásban.

Olykor-olykor felbukkan egy ismeretlen, aki a megszólalásig hasonlít egy világhírű sztárra. Sok nő biztosan irigykedik azon, hogy bizony a világ legszebb nőjének titulált Angelina Jolieból is kettő van. A remek genetikát egy 25 éves orosz modell tudhatja magáének. A szláv népek között nem ritka, hogy az átlagosnál mutatósabb külsővel rendelkeznek, így nem véletlen, hogy közülük kerül ki egy-egy híresség hasonmása.

Regina Kova annyira alteregója a színésznőnek, hogy simán összetévesztenénk, igaz az orosz modell egy szájfeltöltéssel erre kicsit rá is segített.

Egy másik szexbomba és simán elküldhetné maga helyett „ikertestvérét” akár egy randira is. Claudia Alende, aki szintén modellként kamatoztatja bájos pofikáját egy az egyben úgy fest, mint a Transformers filmek sztárja, Meghan Fox.

Az éhezők viadala üdvöskéje se egyedül bitorolja bájos külsejét, Alexia Maier kiköpött mása a színésznőnek, bár igaz ő a fentebb említett két hölgytől eltérően az elképesztő hasonlóságot még nem használta ki.

De, hogy ne csak nőkről legyen szó, Hugh Laurinak, Anthony Hopkinsnak, Rupert Grintnek, Bruce Willisnek sőt még Leonardo DiCaprionak is van szláv hasonmása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás