promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A porszívós Freddie Mercury hasonmás produkcióját látni kell!
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carlos Díaz Ballesta spanyol úriember Freddie Mercurynak öltözve énekelte erkélyén a zenekar I want to break free című számát. Produkcióját látni kell!

A koronavírus-járvány a négy fal közé kényszeríti az embert. Azonban a több otthon töltött idő miatt a megszokottnál nagyobb feszültség gyűlik fel. Ezt pedig le kell vezetni, persze a kérdés az, hogy hogyan. Nos, erre adott egy sajátos választ Carlos Díaz Ballesta spanyol állampolgár.

A jóhumorú hispán fogta magát és beöltözött a Queen frontemberének, Freddie Mercurynek, majd lakása erkélyen énekelt és táncolt a legendás zenekár 1984-es dalára, az I want to break free című darabra. Nem véletlen a dalválasztás, ugyanis a cím jelentése magyarul:

szabad akarok lenni.

Ja, és hogy még autentikusabb legyen a produkció, ahogy a 84-es dal klipjében, úgy az erkélyprodukcióban is előkerült egy porszívó.

Érdemes rászánni pár percet:

Nem ez persze ez egyetlen erkélyprodukció a koronavírus járvány idején. Korábban írtunk egy francia sportemberről, Elisha Nochomovizról, aki a hét méter hosszú erkélyén futott le egy maratont. Oda-vissza futkosva 6 órára 48 percre volt szüksége a 42,2 kilométeres táv teljesítéséhez. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás