promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt Nicolas Cage – Ez rendesen kiakasztotta a rajongóit!

Rettenetes hírt közölt Nicolas Cage – Ez rendesen kiakasztotta a rajongóit!

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy nem fog teljesülni a rajongók álma, ugyanis széthullott a minisorozat, amiben Nicolas Cage alakította volna a hírhedt Joe Exoticot.

Nicolas Cage minden idők egyik legtehetségesebb, és talán legfurcsább színésze, hiszen szinte ő az egyetlen, aki képes egyszerre óriási hollywoodi filmekben, illetve apró, beteg, amatőr alkotásokban is szerepelni – de bárhol is láthatjuk őt, mindig remek munkát végez, akár még egy olyan karakter szerepében is, aki bosszút esküszik, miután ellopták szeretett disznóját.

Pár hónappal ezelőtt hatalmas lehetőséget kapott az Amazontól Nicolas Cage, ugyanis bejelentették, hogy ő alakítja majd a Tigrisvilág (Tiger King) című, nagy port kavaró Netflixes dokumentum-szérián alapuló minisorozatban Joe Exoticot – de most kiderült, hogy hiába várták rengetegen, sajnos mégis széthullott az ígéretes projekt.

A színész elárulta, hogy fantasztikus volt a forgatókönyv, de túl sokáig húzódott a dolog, így az Amazon kihátrált belőle, és végleg elengedte.

Ez azért is elszomorító, mert a tavalyi Tigrisvilág egy elképesztő igaz történetet mesélt el pár elvetemült állattartóról, illetve a kőkemény, életeket követelő csatáikról. Ha annak csak a töredékét is átvette volna az Amazon drámai sorozata, akkor máris garantált a siker, arról nem is beszélve, hogy Nicolas Cage is kiélhette volna az összes őrültségét, mivel Joe Exotic egy igazán különleges, figyelemfelkeltő figura – aki amúgy jelenleg is börtönben van az állítólagos tettei miatt.

Így néz ki Joe Exotic, szóval nem kis átalakuláson esett volna keresztül Nicolas Cage a szerep kedvéért:

Borítókép:  Nicolas Cage / Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás