promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellopták Nicolas Cage disznóját, könyörtelen bosszút esküdött – előzetes
Borítókép:  Nicolas Cage a Pig című filmben / NEON (via The Hollywood Reporter)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage megcsinálta a drámai John Wicket, csak kutya helyett egy cuki disznót vesznek el tőle a gonosztevők, akik nem is sejtik, hogy ezzel milyen lavinát indítottak el.

Nicolas Cage egy elég érdekes színész, ugyanis a hollywoodi gigaprodukcióktól kezdve a filléres, gagyi alkotásokig szinte bárhol láthatjuk őt, igazából a kedvétől (illetve a producerek által felajánlott pénzösszegtől) függ, hogy éppen mit vállal el.

Hiába hiszik sokan azt, hogy már lecsúszott, időnként mindig jön egy film, amiben megmutatja, hogy korunk egyik legjobb színésze, akit egyáltalán nem érdemes leírni – és ez úgy tűnik, hogy most is így van.

Nicolas Cage a Pig, vagyis Disznó című dráma/thriller főszereplője, amiben hősünk a világtól távol él egy erdőben a szarvasgomba vadászó disznójával, akivel igazán különleges kapcsolatot ápol, hiszen hű társa a hétköznapokban. Ezt az idillt töri meg, mikor elrabolják a malacát, ami azt eredményezi, hogy könyörtelen bosszúhadjáratot kezd, hogy visszaszerezze kedvencét.

Michael Sarnoski feszültnek, mélynek és művészinek tűnő alkotása már az előzetes alapján is nagyon hangulatos lesz, ráadásul sokan úgy gondolják, hogy Nicolas Cage simán bezsebelheti a második Oscar-díját ezért az alakításért, hiszen már most látszik, hogy elképesztő lesz a filmben.

A Pig július 16-án érkezik Nicolas Cage és Alex Wolff főszereplésével, itt lehet megtekinteni az előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás