promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage elvállalta élete legőrültebb szerepét: saját magát játssza az új filmjében
Borítókép:  Nicolas Cage / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mikor láthatjuk Nicolas Cage eddigi legfurcsábbnak ígérkező filmjét, a The Unbearable Weight of Massive Talentet.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage korunk egyik legikonikusabb, legbátrabb színésze, aki megjárta már Hollywood csúcsát és legmélyebb pontjait is. Az utóbbi években pár egészen rettenetes, nézhetetlen alkotásban is feltűnt, de a tehetsége megkérdőjelezhetetlen, hiszen akármilyen szennyekben szerepel, azokban is mindig remekel.

A választásai alapján Nicolas Cage egyenesen imádja az eszement filmeket, most pedig úgy tűnik, hogy megtalálta azt, amit talán sosem fog majd túlszárnyalni: ő a főszereplője a The Unbearable Weight of Massive Talent című alkotásnak, amiben saját magát alakítja.

A film története szerint a kiégett, leégett Nicolas Cage-nek 1 millió dollárt ajánlanak, hogy elmenjen egy hatalmas rajongója születésnapjára, aki valójában egy hírhedt drogvezér. Ekkor keresi fel őt a CIA, hogy amíg ott van, kémkedjen, és közben elevenítse fel a leghíresebb szerepeit, hogy ezzel megmentse saját magát és a családját.

A The Mandalorianből ismert Pedro Pascal a film rosszfiúja, Tiffany Haddish pedig egy CIA-ügynököt alakít benne, ráadásul állítólag még az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris is szerepet kapott a műben. Az alkotást Tom Gormican (Csajkeverők) írta és rendezte, és könnyen lehet, hogy tényleg ez lesz Nicolas Cage legeszementebb, legérdekesebb munkája, amiért akár újabb Oscar-díjat kaphat – hiszen nála jobban senki se tudná eljátszani Nicolas Cage-t.

A The Unbearable Weight of Massive Talent (vagyis szabad fordításban: Az elképesztő tehetség elviselhetetlen súlya) jelen állás szerint 2022. április 22-én érkezik, és ezek alapján mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt, ugyanis igazán különleges filmnek ígérkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás