promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex festett körmei úgy kiakasztották az embereket, hogy durva kommentháború lett miattuk – kép
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak ByeAlex festett körmein, de úgy tűnik, hogy az énekest ez egyáltalán nem zavarja – sőt, egyenesen élvezi a polgárpukkasztást.

Nemrég komoly változást eszközölt stílusán a ByeAlex és a Slepp frontembere, ugyanis befestette a körmeit, ezzel pedig rendesen feldühített pár embert, hiszen egyesek szerint ez „nem férfias”. Az énekes folyamatosan kapja kommentben a gusztustalan támadásokat emiatt, de minden jel arra utal, hogy ezek a beszólások és negatív reakciók nem bántják, hanem leginkább szórakoztatják őt.

„imadom ami a kormom miatt megy itt…”

– írta ByeAlex a közösségi oldalán pár szívecskés szemű hangulatjellel.

Ezek után egy olyan képet közölt a híresség, amin mosolyogva tart egy hatalmas dinnyét, és érdekes módon nem a ritkán látott vigyora volt a téma, hanem ismét a festett körmei – ráadásul igazi kommentháború alakult ki a fotónál, ugyanis keményen összecsaptak azok, akik kiakadtak ByeAlex körmein, és azok, akik szerint ez kifejezetten menő (vagy csak nem értik, hogy miért kell mások körmével foglalkozniuk egyeseknek).

Többek között Harry Styles és Johnny Depp is festik a körmüket, szóval kijelenthetjük, hogy ez egyáltalán nem megy az úgynevezett „férfiasság” rovására – ezzel pedig a visszajelzések alapján a többség egyet tud érteni.

Itt látható ByeAlex dinnyés képe, amihez csak annyit írt, hogy „mindig mondjátok hogy keveset mosolygok…”:

Itt pedig megcsodálhatjuk a vadiúj körmeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás