promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi gusztustalan beszólásokat kap a Dancing with the Stars miatt – Most keményen helyre tette a támadókat!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tegnap sokan nem örültek, mikor kiderült, hogy Tóth Andi is szerepelni fog a TV2 Dancing with the Stars című műsorában, ráadásul Gabriela Spanic korábbi párja, Andrei Mangra lesz a táncpartnere.

Ősszel visszatér a TV2 sikerműsora, a Dancing with the Stars, amiben most többek között az ország egyik legbotrányosabbnak tartott énekesnője, Tóth Andi is versenybe száll. A szabadszájú híresség ráadásul azzal az Andrei Mangrával fog fellépni, aki az előző évadban Gabriela Spanic partnere volt, szóval minden esélyük megvan a győzelemre.

„Nekem nagyon sok személyiségem van, amit nagyon-nagyon sok helyen megláthattak már az emberek. Általában a negatívabbakat, ez szerintem itt sem lesz másképp, de hátha!”

– mesélte nevetgélve Tóth Andi, aki láthatóan nagyon izgul már a műsor miatt.

Lehet, hogy ezeknek a fent említett negatív személyiségeknek köszönhető, hogy rengetegen nem kedvelik az énekesnőt, hiszen most is durva támadásokat kapott. Sokan kiakadtak azon, hogy szerepelni fog a Dancing with the Starsban, mivel úgy érzik, hogy folyamatosan tolja őt a csatorna, pedig egy ilyen „magamutogató”, „tehetségtelen”, „botrányos” alaknak semmi keresnivalója a képernyőn – Tóth Andi most megelégelte a gusztustalan beszólásokat, és keményen reagált egy Insta Storyban a rosszakaróinak:

„Próbán túlvagyok, halok meg... Akik meg beszóltak, kisz*phatnak!”

Íme egy interjúrészlet Tóth Andival:

Itt pedig láthatjuk a gyönyörű ruháját, és Andrei Mangrát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás