Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tökéletes mellek: Cristiano Ronaldo párjáé, vagy a pornós Molly Stewarté a szebb?

Tökéletes mellek: Cristiano Ronaldo párjáé, vagy a pornós Molly Stewarté a szebb?

Színes

Tökéletes mellek: Cristiano Ronaldo párjáé, vagy a pornós Molly Stewarté a szebb?

Színes

BTP 18:18

A héten még Tolvai Reni, és Halle Berry is megmutatta a csodás alakját bikiniben.

Zakatolt tovább a válogatás rovatunk, ahol Tolvai Renivel indítottuk a hetet, aki a fogyása után nagyon bevállalós. Nem is baj, ha igazán büszke az alakjára. Iszak Esztinek talán a rószaszín párducmintás bikini állt a legjobban, míg Sol Arrillaga nem rég a Playboynak pózolt, és hát nem újdonság, hogy lekerül róla a melltartó.

Cristiano Ronaldónak a jelenlegi, és az akkori párja került reflektorfénybe az egyik cikkünkben. Nagyon nehéz eldönteni, hogy Georgina Rodríguez, vagy esetleg Irina Shayk a csábítóbb. Utóbbi egy kis előnnyel indulhat sokaknál, mivel a melltartóját is ledobta.

Sokan szeretnének úgy kinézni ötvenen felül, mint Halley Berry. Az Oscar és Golden Globe-díjas színésznő továbbra is fantasztikus formában van, és nem fél megmutatni a dögös énjét. A rovatban találkozhattatok Kárpáti Rebekával is, aki mostanában visszatérő vendég a sok bikinis fotója miatt.

A végére maradt az egyik nagy kedvencetek, a pornószínésznő Molly Stewart, aki nagyon sok időt töltött most együtt az egyik barátnőjével. Vajon Marie Maddieret többre is rávette Molly? A TikTokra mindenesetre felraktak egy videót, ahol majdnem csókolóznak. A végén Kiss Virágot is megnézhetitek bikiniben.

 

Borítókép: Profimedia