Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dér Heni hatalmas bejelentést tett - két hónapos kisfiával indul koncertezni

Dér Heni hatalmas bejelentést tett - két hónapos kisfiával indul koncertezni

Színes

Dér Heni hatalmas bejelentést tett - két hónapos kisfiával indul koncertezni

Színes

Promotions 18:58

Dér Heni az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy nyár közepétől újra vállal koncerteket, amelyekre a két hónapos kisfiát, Bendegúzt is elviszi. 

Dér Heni május közepén adott életet kisfiának, Bendegúznak. Az énekesnőt azonban rengetegen támadják, amiért szerintük nem megfelelően neveli a gyermekét.

A legnagyobb felháborodást az keltette, amikor Heni szülése után néhány nappal étteremben járt párjával, ahelyett, hogy a kisfiával töltötte volna minden idejét. 

Később az is szemet szúrt a kommentelőknek, hogy az énekesnő egy veszélyes karkötőt tett az akkor még egy hónapos Bendegúz kezére. 

Az énekesnőt azonban nem érdeklik a rosszindulatú kommentek, és bátran visszaszól mindenkinek, aki kritizálni meri.

Heni szerdán a Reggeliben mesélt arról, hogy kisfia most hét hetes, így azt tervezi, hogy hamarosan ismét vállal koncerteket, és Bendegúzt is magával viszi a fellépésekre:

"Úgy gondolom, hogy már eleget ücsörögtem itthon és mivel nagyon jó babám van, ezért úgy döntöttünk Gergővel, hogy júliustól visszacsordogálok a színpadra. Legalábbis egy hónapban 3-4 koncertet be merek vállalni, hogy egy kicsit visszarázódjak, a lelkemnek is nagyon jót tesz, és Gergő rengeteget segít nekem. Nyilván nem válna ez valóra, ha Gergő nem lenne ilyen jó támaszom. Úgyhogy családostul, Bendegúzzal együtt, nem egy nagyon távoli helyszínen, külön öltözőben, kis fülessel [fülvédővel] elkezdjük szoktatni, szocializálni a koncertezős világba"

 - mondta az énekesnő a műsorban. 

Az, hogy ez a kijelentés mennyire fogja kiakasztani a nagyérdeműt, később kiderül. 

Borítókép: Profimedia