promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni teljesen kiakadt - kiosztott mindenkit a közösségi oldalán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Heni Instagram-storyjában mindenkit kiosztott, aki kritizálni merte őt azért, mert egy fényképet posztolt arról, hogy étteremben van párjával, Gergővel.  Az énekeső a kommentelőktől kapott hideget-meleget, azonban nem bírta sokáig és egy videóban eligazította a vádaskodókat. 

Dér Heni a múlt héten adott kalandos körülmények között életet első gyermekének. Néhány napja viszont már azt tette ki a közösségi oldalára, hogy szerelmével, Gergővel kettesben egy éttermeben jártak. Több sem kellett a kommentelőknek, egyből megrohamozták Henit, és megkérdőjelezték az anyasághoz való hozzáállását. 

A kommentelők úgy gondolják, hogy Heninek inkább a pici mellett lenne a helye, és nem kellene máris másra rábízni a pár napos kisbabát. De azt is megkapta, hogy ő is úgy el fog hízni, mint a többi anyuka. Az énekesnő ugyanis korábban egyetértett Schobert Norbival abban, hogy amiatt mennek tönkre házasságok, mert a nők nem tudnak lefogyni a szülés után.

Az énekesnő képe alá többet között ilyen kommentek érkeztek:

"Akárhogy is számolom, nem telt el egy hét a szülésed óta és már étterembe járkálsz? Ki van az újszülött babával? Gratula a hozzáállásodhoz, már most. Eddig ment a házhoz rendelés, most is mehetett volna. Nem, nem vagyok irigy, én voltam olyan sz.r anya, meg feleség, hogy még a császár után is főztem, stb. És nem, nem volt segítségem, bár lehetett volna. De a gyereket nem másoknak szüljük”

„Na akkor most köpjél fel és állj alá, anyutest. Norbi update barátod és te megmondtátok, hogy okádék a hájas nő!!!!”

„Most is azt gondolod a döngő léptes botrányról, amit ezelőtt? Így, szülés után? Továbbra sem bántó a 'döngő léptek'? Meg hogy a párod majd nem kíván meg?”

Néhány óra múlva azonban Heni Instagram-storyban válaszolt a rágalmakra: 

"Na kedves újságírók, unatkozó újságírók, jóindulatú nénik, bácsik, fiatalok, kedves emberek, mindenki nyugodjon le! Letojom én is, hogy kivel mi van, tök jól érzem magam a kisbabámmal itthon. Az, hogy mikori a fotó amit én kiposztolok nem gondolom, hogy kötelességem beszámolni, nem volt egyértelmű, hogy én étteremben, vagy bárhol vagyok. Egy kaját raktam ki, és szeretném kérni az újságírókat, hogy ne találjanak ki dolgokat, senkinek nem nyilatkozom. Nem én hívom fel az újságírókat, hogy ezek a szarok megjelenjenek. Én a saját oldalmara pakolom ki a napi egy darab posztomat, egyébként meg itthon vagyok boldogan! Csá!"

- mondta az énekesnő a 24 óráig látható Instagram videójában

A Promotions közben azt is kiderítette, hogy az énekesnő az óbudai Csalánosi Csárda étteremből töltötte fel a fényképet. Azt azonban továbbra sem tudni, hogy mikor jártak a csárdában. 

[[cikk2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás