promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Henibe már nem csak a kommentelők, de egy orvos is beleállt a gyermekneveléssel kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Heni nemrég töltött fel egy képet, amin újszülött gyermekének keze, és egy piros karkötő látható. Ez persze ismét nagy felháborodást keltett a kommentelőknél, de dr. Novák Hunor gyermekorvos is reagált az énekesnő fotójára. 

Dér Heni valószínüleg az RTL Klub/ Nyerő Páros című műsorában vívta ki magának az emberek unszimpátiáját, ami úgy látszik még azóta is tart. Az énekesnő legutóbb azért kapta meg a felelőtlen anyuka jelzőt a kommentelőktől, mert a pár napos babáját otthon hagyva arról posztolt, hogy szerelmével kettesben ebédel egy étteremben.

Erről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben:

Azóta úgy tünt kezdenek lenyugodni a kedélyek Heni körül, néhány napja azonban ismét feltöltött egy fotót a közösségi oldalára, ami újra kihúzta a gyufát az embereknél. 

Újszülött gyermekének a kezére egy piros karkötőt tett. 

Többen felháborodtak a poszton, mert szerintük a piros karkötővel néhány szülő szemmel verés ellen védené a gyermekét. Később pedig dr. Novák Hunor gyermekorvos is megmondta a véleményét a felelőtlen viselkedésről. 

"Orvosként én semmilyen karkötőt, nyakláncot nem raknék egy babára, de nem azért, mert jobb kézre rakva jól szemmelverhetik majd a gyerekünket, hanem mert balesetveszélyes. Tudom, hogy jól csomózott, ultrabiztonságosként hirdetik ezeket, de valahogy mégis sokaknál szétjön, leesik, szétrágja, szétpattan... Higgyék el, még egy kis kockázatot sem ér meg ez!" 

- írta bejegyzésében Novák Hunor, amihez Dér Heni képét használta fel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás