promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Cristiano Ronaldónak - egy istennel kevesebb lett a Földön?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér most a foci egyik megistenedett alakjáról mondta el kendőzetlenül a véleményét.

Puzsér szereti a focit is, Puzsér Róbert pedig nagy Juventus-drukker, ez köztudott. Most Puzsér Róbert a labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán véleményt mondott a Juventus állócsillagáról, a portugál klasszisról, Cristiano Ronaldóról is.

A kritikus amúgy a mostani és az elmúlt héten is nagyon termékeny volt, többek között Sebestyén Balázsról, Tóth Gabiról és ByeAlexről is írt egy-egy kritikát.

Európa most óriási foclázban ég, az eredetileg 2020-ra tervezett Európa-bajnokságot végül 2021-ben rendezték meg, és először történik meg, hogy nem egy ország, illetve nem rendezőpárosok adnak otthont a mérkőzéseknek, hanem azok szét vannak szórva a kontinens különböző országaiban. 

Magyarországon is rendeztek meccsket, többek között a magyarok a portugálok és a franciák ellen is a Puskás Ferenc Aréna gyepén szálltak harcba. Sajnos Portugália végül Ronaldo vezérletével legyőzött minket, sőt, a csoportból is továbbjutottak, viszon a legjobb 8 közé már nem jerültek be, hiszen Belgium útját állta az újabb menetelésüknek.

A címvédő tehát korán búcsúzott, de sokan ezt nem sajnálják, többek között Puzsér Róbert sem, aki a kritikájában úgy fogalmaz:

"Mámoros érzés számomra Cristiano Ronaldo távozását látni az Európa-bajnokság mezőnyéből, bár nincs kétségem afelől, hogy három év múlva újra alkalmam lesz látni az akkor már harminckilenc éves modellt, amint szabadrugás előtt terpeszben pózolva mémeskedik, aztán meg fölé-mellé elrúgja a labdát keresztbe, hogy három másodperc múlva tükör előtt betanult gesztusokkal bosszankodjon, no nem a nyomorult önzése, hanem a szerencsétlen sorsa felett, mintha amúgy el bírná találni a kaput szabadrúgásból"

Míjd így folytatja:

"Cristiano Ronaldo, aki soha egyetlen klubjához nem kötődött – a portugál válogatottat is ideértve –, aki mindig és csakis a saját brandjét építgette, Torinóba igazolt, és az Olaszországban egyeduralkodó, identitását kitartó munkával romboló Juventust egyetlen, szívre mért döféssel elpusztította"

Puzsér teljes, Ronaldóról írt kritikáját a Hírklikken olvashatjátok el.

Amúgy úgy tűnik, Ronaldó a kiesés ellenére ismét hatalmasat megy, egyelőre ő vezeti a góllövőlistát is, többek között két olyan találattal, amit nekünk lőtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás