Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldo kólagyalázása miatt egy nap alatt 4 milliárd dollárt bukott a Coca-Cola

Cristiano Ronaldo kólagyalázása miatt egy nap alatt 4 milliárd dollárt bukott a Coca-Cola

Sport & Szabadidő

Cristiano Ronaldo kólagyalázása miatt egy nap alatt 4 milliárd dollárt bukott a Coca-Cola

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 10:50

Cristiano Ronaldo nemrég egy sajtótájékoztatón undorodva tüntette el maga elől a Coca-Colás üvegeket, majd vízivásra buzdította az embereket, ennek pedig komoly anyagi következményei lettek.

Cristiano Ronaldóról köztudott, hogy elképesztően odafigyel a testére, ezért szigorú étrendet követ, különleges módszerekkel tartja formában magát és nem fogyaszt akármit, hiszen focistaként az egész pályafutása azon múlik, hogy milyen fizikai állapotban van. Ebből kiindulva nem meglepő, hogy hétfőn, mikor egy sajtótájékoztatón meglátott maga előtt pár Coca-Colás üveget, furcsa arcot vágott, majd arrébb rakta azokat, és inkább a vizet választotta, miközben másoknak is ezt ajánlotta.

Cristiano Ronaldo ezzel nem csupán egy mókás pillanatot ajándékozott a közönségnek, de a Marca nevű honlap szerint összesen 4 milliárd dolláros kárt okozott a Coca-Colának, ami a tőzsdén az eset előtt 242 milliárd dollárt ért, majd nagyjából egy nap alatt lezuhant 238 milliárdra – szóval nem semmi, hogy Ronaldo még egy ilyen óriásvállalatra is képes ekkora hatást gyakorolni egyetlen gesztussal.

A Coca-Cola szóvivője szerint mindenkinek joga van eldöntenie, hogy mit iszik, ezért is volt Ronaldo előtt egy üveg Coca-Cola, Coca-Cola Zero és ásványvíz is.

Cristiano Ronaldo amúgy még a gyermekeinek sem engedi meg, hogy cukros üdítőket fogyasszanak, így ezek alapján nem üzleti szempontok vezérelték, mikor elvette maga elől a Coca-Colákat, hanem ő tényleg inkább a sima vizet preferálja.

Borítókép: Cristiano Ronaldo / Profimedia