Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szegedi Fecsó reagált a szörnyű vádakra, tovább duzzad a botrány!

Szegedi Fecsó reagált a szörnyű vádakra, tovább duzzad a botrány!

Színes

Szegedi Fecsó reagált a szörnyű vádakra, tovább duzzad a botrány!

Színes

Promotions 13:32

Hatalmas botrány alakult ki, miután Géczi Beatrix kitálalt Szegedi Fecsó állítólagos hűtlenségéről, de a híresség most tiszta vizet öntött a pohárba.

Pár órával ezelőtt nagy port kavart, mikor Géczi Beatrix Insta Storyban (egy-két gyanús kép és lebuktató beszélgetés megosztása közben) azzal vádolta Szegedi Ferencet, hogy megcsalta őt. A csinos modell ezek után azt is leírta, hogy hamarosan nyilvánosságra hoz pár kompromittáló felvételt, hogy mindenki lássa egykori szerelmének igazi arcát – de most úgy tűnik, hogy alaptalanok a vádak, ugyanis Fecsó (aki tavaly vált el hivatalosan Vasvári Vivientől) mindent tagad.

„Az igazság az, hogy egy hete megmondtam neki, hogy az érzés nekem elmúlt, és legyünk külön. A fotó, amin csajokkal beszélgetek, egy tegnapi fotó volt, amikor én már lezártam az egészet. Az, hogy megcsaltam, hazugság, és a legszomorúbb az, hogy ilyen szánalmas emberek ilyeneket mondanak. Ha megcsaltam volna, bevallanám, de nem csaltam meg. Bevallottam azt is, hogy a Vivit megcsaltam, ezt is bevallanám. Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek, ha én más nővel akartam volna lenni, akkor más nővel vagyok. Miért csaltam volna meg? Én szerettem, jól éreztem magam vele. Nem akarom részletezni, de egyszerűen kiábrándultam az utóbbi időben, elment az érzés, ez rá a legjobb kifejezés, ezt meg is mondtam neki kerek-perec”

– mondta Fecsó a Blikknek.

Ezek alapján közel sem olyan egyszerű a történet, mint hittük, ugyanis vagy nagyon megvezették Beát, vagy Szegedi Ferenc próbálja menteni, ami menthető. Bárhogy is legyen, ebből kiindulva ez nem volt egy éppenséggel békés szakítás, ráadásul valószínűleg azok a felvételek is kavarni fognak még a dolgokon, amiket Bea említett.

Fecsó valóban nyíltan beszélt régebben arról, hogy hűtlen volt Vasvári Vivienhez, hiszen például az is megesett, hogy egyszerre két lánnyal csalta meg:

Borítókép: Szegedi Fecsó / youtube.com/LifeTV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria