promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az őrülten perverz, csúcsmodern otthona Palvin Barbi egyik legjobb barátnőjének - az állad háromszor fog leesni!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy videó, amely közben ámulni és bámulni fogsz, hogy aztán újra ámulhass és bámulhass!

Megmutatta az elbűvölően csodálatos, és perverzen tökéletes házát Cara Delevingne, akit ma idehaza leginkább Palvin Barbi révén ismerhetünk, merthogy barátnők, illetve Luc Besson egyik filmjéből, a Valerian és az ezer bolygó városa című alkotásból. Ja, és persze az Öngyilkos osztagból is, de lehet, hogy onnan annyira nem emlékeztek rá, mivel nagyon el volt maszkírozva.

A modell és színésznő most Los Angeles-i házába, vagy inkább palotájába engedte be az Architectural Digest magazin munkatársait, akik szerencsére kamerát is vittek magukkal,

így az elképesztő tereken keresztül maga Cara Delevingne kalauzol át minket, a maga kis komolytalanságával és humorával.

A ház minden terének külön kis tematikája van, valószínűleg a legőrültebb és legperverzebb rész az a szoba, amelyet a női nem szervről neveztek el, rózsaszín színű, és még egy sztriptízrúd is van benne. És innen nyílik egy vaginafolyosó névre hallgató átjáró is.

Reméljük, kedvet kaptatok, hogy benézzetek a Delevingne-palotába:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás