Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lelepleződött: Millie Bobby Brown egy rocksztár fiával jár

Lelepleződött: Millie Bobby Brown egy rocksztár fiával jár

Színes

Lelepleződött: Millie Bobby Brown egy rocksztár fiával jár

Színes

Promotions 21:41

Nem tudták sokáig titokban tartani kapcsolatukat, egy szemfüles fotós kéz a kézben kapta őket lencsevégre.

Új fordulatot vett a Stranger Things fiatal sztárja és legjobb barátja közötti kapcsolat. Millie Bobby Brown-t korábban egy másik sztárcsemetével, David és Victoria Beckham fiával, Romeóval hozták össze, ám úgy tűnik, a színésznő mégsem mellette találta meg a szerelmet.

Az egyik külföldi bulvárlap fotósa kapta lencsevégre a párt. Millie oldalán pedig nem más feszített, mint a világhírű rocksztár, Jon Bon Jovij fia, a 19 éves Jake Bongiovi. Korábban Jake már posztolt egy közös fotót, akkor viszont megtévesztette követőit, hiszen a fotó alá azt írta, hogy

„legjobb barát"

A most lőtt fotókon viszont már kéz a kézben láthatók, így le sem tagadhatják, hogy bizony több van köztük, mint barátság.

A színésznő a szerelmi élete mellett filmes karrierjére sem panaszkodhat, hiszen javában forgatja a Stranger Things legújabb évadát Joe Keery, Natalia Dyer, Sadie Sink, Caleb McLaughlin és Maya Hawke társaságában. A rajongóknak azonban még várniuk kell kicsit, míg a sorozat folytatása megérkezik a Netflixre, a streamingszolgáltató a tervek szerint 2022-ig biztosan nem tűzi a műsorára. Ez utóbbit korábban a Mike Wheelert alakító Finn Wolfhard is megerősítette.

Borítókép: Profimedia