promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes jóslat: elefánt jövendölte meg, hogy ki nyeri a német - magyar meccset: nem akarod tudni az eredményt!
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyáltalán nem rossz jóslat, amit az ormányos jós a világ elé tárt. Van érzéke hozzá.

A labdarúgó Európa-bajnokság előtt és közben is imádjuk a jóslatos kontenteket, mindenki emlékszik még a leghíresebb állati jósra, ugye?

Hasonlóan a labdarúgásban alkotott nagyot, ő volt a 2010-ben elhunyt jós polip, Paul. Aki a jós elefánthoz, Yashodához hasonlóan német származású volt. Paul elképesztő hatékonysággal dolgozott, és Yashoda is szenzációsan teljesít eddig, a jóslata ránk nézve nem rossz, de ennek valószínűleg nem örülnénk most.

A hamburgi elefánt döntetlent jövendöl a német - magyar focimeccsre. És hát nem túl jó jel ez nekünk, hiszen a Németország - Franciaország és a Németország - Portugália meccsek eredményeit is eltalálta a zseniális jós.

A dolog amúgy nagyon egyszerű volt, egy kosárból húzott mindig zászlókat Yashoda. A kosárban pedig mindig két-két zászló volt, amelyiket kihúzta, úgy gondolták, az a csapat fog nyerni. Ha mindkét zászlót kiszedte az ormányával a dobozból, az döntetlent jelent.

Nem Yashoda az egyetlen jós állat az Európa-bajnokság alatt, Angliában egy minimalac és egy géniusz kutyus, Oroszországban pedig egy misztikus süket macska, Achilles kezdte el megjövendölni a meccsek eredményeit.

Ez azonban csupán egy jóslat, így bármi megtörténhet a pályán, még az is, hogy Fiola berámol kettőt a németeknek, és akkor így őrjöng majd egész Magyarország. Emlékeztek még?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás