Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi ismét megalázta a nőket, majd vezetés közben az élet nagy dolgairól okoskodott

Schobert Norbi ismét megalázta a nőket, majd vezetés közben az élet nagy dolgairól okoskodott

Színes

Schobert Norbi ismét megalázta a nőket, majd vezetés közben az élet nagy dolgairól okoskodott

Színes

Promotions 13:32

Schobert Norbi az RTL Fókusz című műsorában, apák napja alkalmából vallott arról, hogy milyennek is képzel el egy normális feleséget, rengeteg nőt megbántva ezzel. A fitnessguru ezt követően közösségi oldalán próbálta "szépíteni" a kijelentését. 

Azt már korábban is megszokhattuk, hogy Schobert Norbi bármiről bátran kifejti a véleményét, amivel az emberek millióit haragítja magára. A legutóbbi "csimpánzcsöcsös" hasonlata után, úgy nézett ki visszavett az erős kritikák megfogalmazásából, ám apák napja alkalmából az RTL Klub - Fókusz című műsorában ismét érdekes kijelentést tett. 

A fitnessguru szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek.

 

"Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása."

- nyilatkozta Schobert Norbi a csatornának. 

Persze ezzel a kijelentésével ismét magára haragította a női társadalmat, így Norbi úgy érezte a közösségi oldalán, egy live-ban "finomít" a dolgon. 

"Ja..hogy be fogod írni nekem, hogy ezért nem fogod megvenni az Update-terméket, mert én ezt mondtam? Hát akkor dagadj el, akkor hízzál el, nem érdekel!"

- hangzott el a videóban, ahol Norbi továbbra is kiáll a véleménye mellett, de szóba jött a fővárosi közlekedés, a magyar-labdarúgó válogatott és a szivárványcsaládok is. 

"Ha ennyire szivárványosak vagyunk, ez tök jó, fogadjuk el a sokszínűséget, akkor fogadjuk el a sokszínű véleményt is!"

Schobert Norbi teljes videóját itt nézheted meg: 

 

Borítókép: Profimedia