promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi ismét megalázta a nőket, majd vezetés közben az élet nagy dolgairól okoskodott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi az RTL Fókusz című műsorában, apák napja alkalmából vallott arról, hogy milyennek is képzel el egy normális feleséget, rengeteg nőt megbántva ezzel. A fitnessguru ezt követően közösségi oldalán próbálta "szépíteni" a kijelentését. 

Azt már korábban is megszokhattuk, hogy Schobert Norbi bármiről bátran kifejti a véleményét, amivel az emberek millióit haragítja magára. A legutóbbi "csimpánzcsöcsös" hasonlata után, úgy nézett ki visszavett az erős kritikák megfogalmazásából, ám apák napja alkalmából az RTL Klub - Fókusz című műsorában ismét érdekes kijelentést tett. 

A fitnessguru szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek.

[[cikk1]] 

"Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása."

- nyilatkozta Schobert Norbi a csatornának. 

Persze ezzel a kijelentésével ismét magára haragította a női társadalmat, így Norbi úgy érezte a közösségi oldalán, egy live-ban "finomít" a dolgon. 

"Ja..hogy be fogod írni nekem, hogy ezért nem fogod megvenni az Update-terméket, mert én ezt mondtam? Hát akkor dagadj el, akkor hízzál el, nem érdekel!"

- hangzott el a videóban, ahol Norbi továbbra is kiáll a véleménye mellett, de szóba jött a fővárosi közlekedés, a magyar-labdarúgó válogatott és a szivárványcsaládok is. 

"Ha ennyire szivárványosak vagyunk, ez tök jó, fogadjuk el a sokszínűséget, akkor fogadjuk el a sokszínű véleményt is!"

Schobert Norbi teljes videóját itt nézheted meg: 

 [[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás