Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi úgy focizik, mint egy igazi profi! – Csak kevesebb ruhában

Tóth Andi úgy focizik, mint egy igazi profi! – Csak kevesebb ruhában

Színes

Tóth Andi úgy focizik, mint egy igazi profi! – Csak kevesebb ruhában

Színes

Promotions 15:34

A magyar válogatott Eb-szereplése az egész országra nagy hatással van, és ez abból is látszik, hogy Tóth Andi aprócska felsőben focizgatott a minap.

Megérkezett a nyári forróság, beindult a foci-Eb, az emberek pedig ezerrel szurkolnak a magyar csapatnak, hiszen a múltkori, franciák elleni bravúr még abból is kihozta a drukkert, aki alapvetően azt sem tudja, hogy mit jelent a les fogalma.

A hazai sztárok is futball-lázban égnek, és egyre többen ismerik meg ennek a népszerű sportnak a szépségét, illetve izgalmait, most pedig úgy tűnik, hogy Tóth Andi is előkapta a labdáját, hogy egy kicsit gyakorolgasson.

Tóth Andi felrakott magáról egy videót, amin boldogan, szinte a felhőkig rúgja a focilabdáját, és még arra is volt energiája, hogy utána egy „HÖH” felkiáltással mutassa nekünk, milyen határozott játékos – és mivel a hozzáállás adja a siker jelentős részét, így még az is lehet, hogy a fiatal énekesnő a nemzeti válogatottban is megállná a helyét.

Valószínűleg nagyon örülne a közönség, ha egyszer Tóth Andi is megjelenne a pályán, főleg, ha a mostanihoz hasonló ruhában tenné ezt meg, ugyanis falatnyi felső és extra rövid farmernadrág volt rajta a felvételen, ezzel pedig lehet, hogy még Cristiano Ronaldót is lenyomná a „legszexibb focisták” listáján.

Itt lehet megnézni, milyen labdaérzéke van Tóth Andinak:

Itt pedig egy ráadás kép az énekesnő dögös szettjéről:

Borítókép: Tóth Andi / Profimedia