Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Timi elmondta az igazságot: gyógyszert szed, hogy ne ájuljon el a fájdalomtól

Vajna Timi elmondta az igazságot: gyógyszert szed, hogy ne ájuljon el a fájdalomtól

Színes

Vajna Timi elmondta az igazságot: gyógyszert szed, hogy ne ájuljon el a fájdalomtól

Színes

Promotions 18:18

Többek között a Blikk is lehozta a hírt, hogy Timit állítólag már a barátai is unszolják a gyerekvállalásra. A híresség nemrég egy meglepően őszinte posztot tett közzé, amelyben elmondja az igazságot.

A Blikk számolt be róla, hogy Vajna Timi egyik ismerőse szerint – aki a neve elhallgatását kérte – a közeli barátok attól félnek, hogy a híresség elszalasztja a lehetőséget a boldogságra, amit a gyermekvállalás jelentene, hiszen Timi már 39 éves lesz, így nem tudni, mikor fut ki az időből. 

Korábban mi is írtunk róla, hogy sokáig úgy tűnt, Andy Vajna halála után Timi újra megtalálta a boldogságot – a milliárdos üzletasszony ugyanis összejött egy másik milliárdos fiával, aki Andy-vel is jó barátságot ápolt, és aki láthatóan jól boldogul az üzleti életben.

A fiatalok még 2020 elején bútoroztak össze Kaliforniában, ám Zoltánnak vissza kellett jönni, és Tímea akkor azt nyilatkozta, hogy jót tenne neki egy kis egyedüllét. Amúgy is furcsa helyzetben érezte magát, hiszen nem megszokott, hogy vele egykorú férfi udvaroljon neki. Vajna Timi elmondta, hogy Andy előtt jellemzően idősebb férfiak keresték a társaságát.

2021 elején azonban sokaknak feltűnt, hogy eltűntek Timi Instagram oldaláról a közös képek, és az üzletasszony a Valentin-napot is egyedül töltötte.

A szakítás után nem sokkal azonban Timi egy Instagram posztjában azt sejtette, hogy készen áll a gyermekvállalásra.

Mint kiderült, Tímea azért is adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást Amerikában, mert az orvos azt javasolta, hogy ha a közeljövőben kisbabát szeretne, akkor először ezt tegye meg.  

A poszt után érthető okokból sokan abban reménykedtek, hogy a pár kibékült egymással, és már a családalapítást tervezgetik, később azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a pletykákkal ellentétben Zoltánnal már nem alkotnak egy párt, és továbbra sem békültek ki egymással.

Timi egyébként a TV2 kamerái előtt valóban beszélt arról, mennyire vágyik az anyaságra, ugyanakkor állítása szerint nincs szó olyasmiről, hogy ő vagy a barátai siettetnék a gyermekvállalást. Nemrégiben közzétett Instagram posztjában továbbá arról is őszintén vallott a híresség, hogy sajnos egy olyan betegségben szenved, amely miatt nem is tudna egykönnyen teherbe esni.

„A mai hírekre reagálva: egyik barátom sem unszol a gyermekvállalással, ez megint egyes újságírók kitalációja. Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után ami lassan 3 éve folyik. valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet... (biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom) soha nem szülnék érdekből... nekem sokkal fontosabb a pici lelke és hogy szerető családba szülessen, valamint nekem is endometriózisom van és a stressz sajnos egyéb más dolgokat is okozott. :( Mindennek szépen eljön majd az ideje, ha már így alakult az életem...” 

– írta Timi az Instagram story-ban, majd így folytatta: 

„A többi cikk sem igaz. Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem..teljes szívvel és lélekkel..nyugalomban” 

– vallott őszintén a celeb.

Az endometriózis egyébként a meddőség egyik igen gyakori oka lehet. Akkor beszélünk róla, amikor a méh nyálkahártyája a méhen kívül máshol is megtalálható a szervezetben.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria