promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték: Vajna Tímea nem akarja tovább titkolni
Borítókép:  Metropol
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea végre eldöntötte, és nem is titkolja tovább a szándékát.

Vajna Tímea mind ez idáig hezitált, de mostanra már biztosan tudja, hogy gyereket szeretne a közeljövőben. Hogy ki lenne az apajelöltje, azt nem tudni, hiszen Zoltánnal már nem alkotnak egy párt, és a pletykákkal ellentétben nem békültek ki.

Andy Vajna özvegye nemrég adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást, de nagyon rosszul lett tőle. Az alábbi cikkben el is mondja, hogy mit érzett az oltás után.

Mint kiderült, Tímea azért is adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást Amerikában, mert az orvos azt javasolta, hogy ha a közeljövőben babár szeretne, akkor először ezt tegye meg. Tímea az Insta Story-jában számolt be arról, hogy miért javasolta ezt a szakember.

„Mivel sokan kérdeztétek...Én 2020 aug. elején kaptam el a kovidot és már október 6-án nem volt antitestem. Az amerikai tüdőorvosom javasolta az oltást, mert azóta is heges a tüdőm, allergiám az asztma határára került és a doktorok azt mondják, hogy ha valaki kisbabát szeretne a közeljövőben, akkor mindenképp kapja meg az oltást min. 3-4 hónappal a 2. oltás után, mert ha terhesen kerül a lélegeztetőgépre, akkor se az anya, se a kisbaba nem éli túl..”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás