promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emesét terhessége alatt is a pornós múltjával zaklatják
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jogos vagy jogtalan valakitől folyamatosan számon kérni a múltját?

Sáfrány Emesét annak idején Aleska Diamond néven ismerte meg a világ, és profi pornósként gyakorlatilag mindent elért, amit el lehet. 

A híresség és párja még februárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Azóta Emese valósággal elárasztotta az internetet a terhes pocakjáról készült fotókkal, mint leendő, büszke édesanya. 

A képek alatt azonban szinte mindig van egy értetlenkedő kommentelő, aki nem érti, hogy örvendhet ilyen nagy népszerűségnek valaki, aki Sáfrány Emese múltjával rendelkezik. 

„[...] de szerintem is röhej hogy a magyar közmédia annyira ki van égve hogy egy expornóst sztárolunk (hiába szépítsük a dolgokat....) Értem én hogy az a múlt meg minden, de legalább maradna csendben, távol a médiától mert szerintem [hányinger] hogy nap mint nap róla cikkeznek a hírlapok... Más is volt várandós, mégsem volt így felkapva” 

– írta Emese egyik terhes fotója alá egy kommentelő, amire a híresség a következőkkel válaszolt:

„először is bárkit múltja miatt elítélni úgy, hogy senkinek nem ártott vele (maximum magának) eléggé rosszindulatú és maradi a véleményem szerint. Mást rész már rég teljesen mással foglalkozom, ebből adódóan az eredményem alapján a Media is e szerint nevez meg és adja a titulusom a nevem alá, sajnálom, hogy ez eddig elkerülte a figyelmedet.”

Emese egyébként 2007 és 2011 között, öt éven át dolgozott pornószínésznőként, ez idő alatt számos díjat bezsebelt a szakmában. Jelenleg már jó ideje légtornaoktatóként dolgozik, emellett különböző versenyeken is indul. 2016-ban Rigában ezüstérmet szerzett a légtornász-világbajnokságon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás